Şimdi Ara

Sessiz Fan Yardımı Baş Ağrısı Arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
    PC min özellikleri şu şekilde:
    AMD Phenom II X6 1055T İşlemci
    Gigabyte GA-890GPA-UD3H v2 AMD K10 Anakart
    6 GB Ram
    ATI Radeon HD5750 1Gb ekran kartı
    Thermaltake Armor Jr. kasa ve üzerindeki güç kaynağı.
    Artık dayanılmaz hale gelen kasa gürültüsünü elden geldiğinc tavsiyelerinizle minimuma indirmek istiyorum. Ne tv izleyerek nede müzik dinleyerek uyuyabiliyorum. O derece ses bastıran bi fan gürültüsü mevcut. 150 200 tl ye kadar bu sistemimi sesizleştirmek kafama saplanan seslerden kurtumak istiyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

• Başlangıç için, overclock yapmıyor ve stok fan kullanıyorsanız,onu sökün,yerine koca ,fansız bir heatsink monte edin. Aynı uygulamayı ekran kartının fanı ses yapıyorsa,ona da uygulayın. Hdd ses yapıyorsa,sabitleyiciler satılıyor,onlardan alabilirsiniz.
    Bu üç yöntem sesi azaltır ve 150-200 TL'yi geçmez.

Ama asıl bütçeyi 400-500 yapabilseniz, en iyi çözümlerden biri de 800-1000 Watt'lık PSU almak. Tam kapasitede çalışmayınca fan hızı azaltma özelliği var. Ya da pasif bir PSU almak da bir çözüm.
  • Sessiz soğutucu istiyorsan üzerinde 12 cm lik fan bulunan soğutucu almalısın, 12 cm daha küçük fanlar ses yapar. Önerilerim : Xigmatek Red Scorpion,Xigmatek Achilles veya Akasa Venom...
  • Slot fan kullanıosan bittiğinin resmidir.Fan kontrol+12cm güzel fanlar sorununu çözücektir.Dark Falcon un belirttiği işlemci fanlarıda gayet başarılıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.