arkadaslar yeni bir sistem topladım. (cooler master cac-t05-uwd 380W atx) bide kasa aldım ama gözden kaçırdıgım nokta güç kaynagının sesi oldukasa ile beraber gelen guc kaynagı bana aşırı derecede sesli geldi zaten oda ufacık beynimi tırmalıyorsessiz bi tane tavsiye edebilecek varmı?kullanıpta tavsiye edecek varsa daha iyi olur.mumkunse az ses değilde ses hiç olmasın
FSP Epsilon 700W iyi diyorlardı. Kullanmadım gerçi ama, duyum işte.
Tagan 480 Watt. Pıhı da çıkmıyo mıh'ı da. Ses pıs yok yane. Kullanıyorum. Çok memnunum.
Tagan fiyat olarak uygun benim için bakalım başka tavsiyeler gelecekmi
silverstone kullanıyorum. Daha önce Asus kullanıyordum aynı gibi. İkiside sessiz. Akıl adamdan akıllı bir fikir. Güç kaynağına çok para vermez. Gereksiz bişi.
valla bu uğultudan sonra sessiz olsunda parası farketmez diyor insan.ama tabi ucuz olanı sececegiz silverstone da hiç ses yok sanırım 2 tavsiye aldık fiyatıda iyi geldi arkadasın verdiği linkte, biraz daha bekleyelimde önerileri dinleyip alalım bu sefer, sessiz birşey olsunda kafamızı dinleyelim.
en sessiz psu pasif soğutmalı psudur. Be quiet'ın vardı sanırım pasif soğuttmalı. Ama fiyatları hakkında bir bilgim yok. Bir incele bence...
quote:
Orjinalden alıntı: TTrusTy
Tagan fiyat olarak uygun benim için bakalım başka tavsiyeler gelecekmi
Sadece ses için psu değiştirmek bence gereksiz. Fanı sessizleştirmenin bir sürü yolu var. En basitinden fan kontrollü bir fan alıp psununkiyle değiştirirsiniz. Paranız cebinizde kalır.
tarıkcım, kardeşim evet coolerın orjinal psu üzerindeki fan biraz seslidir arkadaşların önerdiklerinin hepsi sessizdir arzu ettiğini, seçebilirsin.. 120lik fanı olanlardan secmeni tavsiye ederim.
tagan yada asus çok para vermeden 700 w lık güç kaynagına gerek yok ayrıca
Tagan II force 500 veya 600w.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme