küçükken oynanan oyundan yola çıkılarak oluşturulmuş güzel bir sinema blogu içinde filmlerin künyelerinden kısa özetlerine kadar aradığımız her şey var..
Biraz göz gezdirdim. Çok faydalı bir blog olmuş. Zaten girer girmez The Usual Suspects'i görünce 10 tam puan verdim
su anda bende buna benzer bir konu hazırlamaktaydım:)şimdi acaba acsam mı diye tereddüte düştüm.günün menüsü seklinde.arsivimden filmleri yorumlarımla beraber yazacaktım.neyse artık.
kuskusuz yararlı
inceleyen ve yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. sitenin gelişimi için oldukça önemli bunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: denizen inceleyen ve yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. sitenin gelişimi için oldukça önemli bunlar.
Ben teşekkür ederim hocam. Böyle paylaşımları çok değerli buluyorum. İnsanlara sinemayı sevdirmek adına verilen çabaları her daim takdir ederim. Site daha da gelişir ve büyür umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
quote:
Orjinalden alıntı: denizen inceleyen ve yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. sitenin gelişimi için oldukça önemli bunlar.
Ben teşekkür ederim hocam. Böyle paylaşımları çok değerli buluyorum. İnsanlara sinemayı sevdirmek adına verilen çabaları her daim takdir ederim. Site daha da gelişir ve büyür umarım.
temennin boşa çıkmadı dostum, siteyi baştan aşağı yeniledim. site şablonunu ajax destekli başka bir şablon ile değiştirdim ve oldukça modifiye ettim. yorum ve görüşlerinizi söylerseniz daha da geliştirip güzelleştirebiliriz. şimdiden destek olan herkese teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme