Şimdi Ara

Sessiz Soğutma Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde 8 cm'lik bir egzos fanı, İntel Core i5 3330 ile gelen stok işlemci fanı ve de Nvidia GeForce GT 630 ile gelen stok GPU fanı mevcut. Ve kasadan gelen sesten çok rahatsızım.

% 40' ta çalışmasına rağmen en çok sesi GPU fanı çıkarıyor. Ardından 4 pinli olmasına rağmen çalışma hızını kontrol edemediğim CPU fanı geliyor. Ve de son sırada diğerlerinin yanında nispeten daha sessiz olan egzos fanı var.
    Sizden Vento Tak51 kasam için yukarıda belirttiğim gürültücü fanların yerine daha sessiz tavsiyeler vermenizi rica ediyorum.

Ayrıca Martech DF08025112SEHN modelinde olduğu üstünde yazan egzos fanı ve diğer fanların teknik özelliklerini bir türlü bulamadım. Bunların kaç desibelde çalıştığını bilrisem yeni alacağım fanlar hakkında fikir yürütebilirm diye düşünüyorum. Fakat dediğim gibi fanlar hakkında hiçbir teknik bilgiye ulaşamadım. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindot -- 25 Haziran 2016; 21:04:20 >

• // Güncel //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindot -- 27 Haziran 2016; 18:40:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.