Şimdi Ara

Sessiz Süpürge Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, pazar hariç eve her gün geç geliyorum. Ortalama 2 günde bir evi süpürürüm fakat şuan kullandığım süpürge oldukça gürültülü. Komşularımdan şikayet gelmedi ancak çokta memnun olduklarını düşünmüyorum. Oldukça sessiz bir süpürge arıyorum. Özellikleri önemli değil :)

Rowenta silence force extreme ilgimi çekti. Görüpte sesini dinlemedim ama sessiz olduğu söylenmiş. Daha iyi veya daha sessizi var mıdır? ya da ona o kadar para vereceğine bu da iş görür diyebileceğiniz model var mıdır?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

• fantom ultra sessiz modeli. 200 tl ye var piyasada 1000 tl philips almıyosan bundan daha sessizi yok. en sessiz model. malzeme orta karar basit cihaz ama sessizlikte hakkaten en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın yazdığı fantom ultra sessiz modeli de sizin yazdığınız rowenta silence force extreme de 68db ile gerçekten sessiz makinelerdir. Ses olarak pişman edeceğini sanmam ancak en sessiz model değildirler. Bu ikisinden sessiz birçok süpürge vardır. Misal bildiğim en sessiz model 59db ile Bosch'ta. Ondan sonra sanırım Electrolux'un bir modeli geliyor 61db ile. Bu iki model 68db'lik süpürgelerin anca yarısı kadar sese sahiptir.(6db fark 2 katına eşittir)
    Tabi 68db bile yeterli gelebilir gidip ses seviyelerini kendiniz test ederseniz daha iyi olur.
  • Fantom çok iyiymiş gerçekten beğendim. Electrolux'ün hangi modeli acaba fiyatları makul olarak gördüm ama model model değişiyor. Fantomdan 50 lira pahalı ama daha derli toplu duruyor
  • Electrolux USORIGINDB öneririm. 65dB, ancak 62dB Rowenta'dan daha sessiz çalışıyor.

Electrolux sessiz süpürgeler arasında emiş gücü ve ergonomi açısından en iyisi. Ailemde 1 yılı aşkındır var ve çok memnunuz. Inceleme konusunu açmıştım, inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.