Bildirim
Sessizlik Amaçlı Sistem Topluyorum Öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir dönem bende böyle bir sistem kullanmıştım 0 sese yakın, ama o zaman ssd olmadıgından sabit diskler kafayı yedirtiyordu, hdd nin sessiz bir hdd olduğuna emin ol :) -
200mm lik fanlar kullansanız aslında daha iyi olur.Ben Şöyle bir sistem kurdum;
Artic PWM fanları va bağlana bilen hepsini işlemci soğutucusuna bağlayıp aynı hızda kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabgufurkan -- 20 Mart 2017; 17:50:44 > -
Corsair 600Q veya herhangi bir yalıtımlı kasa + Corsair Rm serisi güç kaynağı
Strix serisi ekran kartı - Noctua d15 +http://noctua.at/en/products/fan/nf-a14-uln
Fikir olması açısından 55w tdp değerine sahip g4400 + fansız Noctua d15:https://youtu.be/ZncZb73I-v4
-
Kasa olarak şunları tercih edebilirsiniz;
Phanteks Eclipse Series P400S Silent Edition
be quiet! Silent Base 800 ve ya Dark Base 900
Corsair Carbide Series 400Q
Corsair Carbide Series 330R Blackout
Cooler Master Silencio 550
Aerocool DS 200 Gaming Case Noise
PSU olarak; Evga SuperNova 550GS 550W 80+ Gold Full Modüler ve ya Evga SN 650 G2 ve ya Corsair Rm750x
Ekran Kartı olarak; MSI Gtx 1070 Gaming X 8G
İşlemci; Ryzen 1700
Anakartı yazdığınız kart fiyatlarına göre; Asrock X370 Gaming K4, MSI X370 Gaming Pro Carbon, Gigabyte X370 Aorus
Ram bellekler; Corsair 16Gb(2x8) Vengeance White LED 3000Mhz DDR4 CL15
Sessiz pc için Hdd almayın bence.
Ssd olarak; 2 Adet Crucial MX300 525Gb M.2 Ssd alın. Tek 690 Evo 250Gb 250$. 2 Adet 525Gb Crucial 300$ yapıyor. Hdd de almazsanız eşit denk geliyor. Bence mantıklı olan bu şekilde.
Soğutucu olarak ta be quiet! ve ya Noctua hava soğutmalardan alırsınız. Stok fanalr sesli gelirse; Phanteks ve ya Noctua'nın birkaç fanı var onlardan tavsiy verebilirim. En sessiz onlardır zaten. Phanteks'in fanları biraz daha sessiz. Tabi ebatlara göre değişiyor. Aynı ebatları baz alırsak Phanteks 'in soğutucular için fanları daha sessiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 20 Mart 2017; 17:57:27 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende Aerocool Ds 200 veya Nzxt 440 kasa almayı düşünüyorum.Ama sizin dediğiniz kasaları nereden bulabiliriz.
Phanteks Eclipse Series P400S Silent Edition
be quiet! Silent Base 800 ve ya Dark Base 900 -
İstediğin kadar her şeyi sessiz tut, o HDD ses yapacak. Bende 2 adet 1 TB WD Blue var ve yaklaşık 47db ses yapıyorlar -
Sessiz olması için ne önerebilirsiniz HDD konusunda.
Sizin HDD ler 7200 rpm-5400 rpm hangisiydi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X