arkadaşlar amd phenom ii x6 işlemci deli gibi ses çıkarıyor.benzer başlıkları kontrol ettiiğimde iyi ürün (fan)seçenekleri sunulmuş.bunun haricinde xigmatek loki işimi görür mü?vayrıca devir ve sıcaklık değerlerini kontrol edebileceğim uygun yazılımlar nelerdir?şimdiden teşekkürler.
işini görür herhalde ama Sunbeam CCF 120 mm kullanıyorum amd için egzos fana bakma olayında sıkıntıda yaratmıyo tavsiye ederim..
oc ile işim yok şu an için sadece sessizlik önemli.ayrıca kasaya sığmama gibi bir durum söz konusu olur mu? 50-60 lira kategorisinde uygun olan hangi ürünü alabilirim?
arkadaşlar sunbeam ccf,cooler master hyper 212+ ve xigmatek balder arasında kaldım.dediğim gibi oc yapmayı düşünmüyorum ortalama kullanıcı için sessizlik konusunda hangisini almalıyım ?
Ses kaynagi islemci kaynakla mi ? Kasa ici fanlar kontrol edildi mi ? ( kir ,toz ve pas ) Psu fandan gelen ses kontrol edildi mi ? Hdd titresiminden gelen ses kontrol edildi mi ?
Aynen bende sessizlik istiyorum fakat bu ses kaynagi psu gibi onu nasil onleriz acaba
işlemci karşısında kasa yan kapagında egzos fanı varsa onu kasanın arka tarafına takmayı dene benimde böyle bi sorunum vardı böle yaptım işlemci fanı yükde 4000rpm yi gecmiyor ve daha iyi sogutuyor eskiye oranla seside baya azaldı