Hava akışı iyi ve geniş kasa tavsiyesi
-
-
Merhaba,
Üst tarafa 360mm radyatör demeseydin CoolerMaster H500 oldukça hava güzel bir kasa kendimde kullanıyorum, ön tarafı tamamen mehs bir kasa hava akımı çok güzel. ön tarafa 360mm radyatör takabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!Merhaba,
Üst tarafa 360mm radyatör demeseydin CoolerMaster H500 oldukça hava güzel bir kasa kendimde kullanıyorum, ön tarafı tamamen mehs bir kasa hava akımı çok güzel. ön tarafa 360mm radyatör takabilirsin.
Merhaba,
Ön tarafa takmak istemiyorum açıkcası üst tarafa takmak istiyorum radyatörü. Ayrıca dediğiniz kasaya baktım bulunmuyor hiç bir yerde.
CM TD500 nasıldır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 21 Mart 2021; 21:0:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HALOMerhaba,
Ön tarafa takmak istemiyorum açıkcası üst tarafa takmak istiyorum radyatörü. Ayrıca dediğiniz kasaya baktım bulunmuyor hiç bir yerde.
CM TD500 nasıldır?
Alıntıları GösterTD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez hatta Türkiye'de bu kasayı inceleyen biri de bu olaydan bahsetmişti.
5000D airflow her isteğini fazlasıyla karşılar tabi 150 TL kadar bütçeni aşıyor ama değer bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 128MilyarDolarTD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez hatta Türkiye'de bu kasayı inceleyen biri de bu olaydan bahsetmişti.
5000D airflow her isteğini fazlasıyla karşılar tabi 150 TL kadar bütçeni aşıyor ama değer bence.
Alıntıları GösterMerhaba,
Özellikle TD500 nasıl diye sordum acaba birisi
Alıntı
metni:TD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez bunu yazar mı diye. Teşekkür ederim size.
Bende bunu duydum doğrulamış oldum bilgimi. Bahsettiğiniz kasayı inceledim evet geniş ve hava akışı güzel bir kasa gibi duruyor. Bütçemi aman aman aşan bir rakam değil sorun yok o yüzden.
Sıvı soğutucu olarak bu düşünülüyor. Nasıl sizce?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HALOMerhaba,
Özellikle TD500 nasıl diye sordum acaba birisi
Alıntı
metni:TD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez bunu yazar mı diye. Teşekkür ederim size.
Bende bunu duydum doğrulamış oldum bilgimi. Bahsettiğiniz kasayı inceledim evet geniş ve hava akışı güzel bir kasa gibi duruyor. Bütçemi aman aman aşan bir rakam değil sorun yok o yüzden.
Sıvı soğutucu olarak bu düşünülüyor. Nasıl sizce?
Alıntıları GösterCPU tier list den bakabilirsin hocam az çok fikir verir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 128MilyarDolarCPU tier list den bakabilirsin hocam az çok fikir verir.
Alıntıları GösterTeşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X