Şimdi Ara

Hava akışı iyi ve geniş kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, kasa tavsiyelerini bekliyorum fiyat olarak 1000-1200TL bütçem var. ARGB olursa sevinirim. Bu fiyata üst tarafı 360mm radyatör sığabilecek olursa memnun olurum.

PSU ihtiyacı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 21 Mart 2021; 20:57:51 >

• Merhaba,

Üst tarafa 360mm radyatör demeseydin CoolerMaster H500 oldukça hava güzel bir kasa kendimde kullanıyorum, ön tarafı tamamen mehs bir kasa hava akımı çok güzel. ön tarafa 360mm radyatör takabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Üst tarafa 360mm radyatör demeseydin CoolerMaster H500 oldukça hava güzel bir kasa kendimde kullanıyorum, ön tarafı tamamen mehs bir kasa hava akımı çok güzel. ön tarafa 360mm radyatör takabilirsin.

Merhaba,

Ön tarafa takmak istemiyorum açıkcası üst tarafa takmak istiyorum radyatörü. Ayrıca dediğiniz kasaya baktım bulunmuyor hiç bir yerde.

CM TD500 nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 21 Mart 2021; 21:0:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Merhaba,

Ön tarafa takmak istemiyorum açıkcası üst tarafa takmak istiyorum radyatörü. Ayrıca dediğiniz kasaya baktım bulunmuyor hiç bir yerde.

CM TD500 nasıldır?

Alıntıları Göster

TD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez hatta Türkiye'de bu kasayı inceleyen biri de bu olaydan bahsetmişti.

5000D airflow her isteğini fazlasıyla karşılar tabi 150 TL kadar bütçeni aşıyor ama değer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

TD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez hatta Türkiye'de bu kasayı inceleyen biri de bu olaydan bahsetmişti.

5000D airflow her isteğini fazlasıyla karşılar tabi 150 TL kadar bütçeni aşıyor ama değer bence.

Alıntıları Göster

Merhaba,

Özellikle TD500 nasıl diye sordum acaba birisi

Alıntı

metni:
    TD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez

bunu yazar mı diye. Teşekkür ederim size.

Bende bunu duydum doğrulamış oldum bilgimi. Bahsettiğiniz kasayı inceledim evet geniş ve hava akışı güzel bir kasa gibi duruyor. Bütçemi aman aman aşan bir rakam değil sorun yok o yüzden.

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterliquid-ml360r-rgb-adreslenebilir-led-fan-islemci-sivi-sogutma-p-HBV00000MGAA9

Sıvı soğutucu olarak bu düşünülüyor. Nasıl sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Merhaba,

Özellikle TD500 nasıl diye sordum acaba birisi

Alıntı

metni:
    TD500 ün sözde üst tarafa 360mm radyatör desteği var fakat ön panelin kalın kabloları üst taraftan geçiyor o yüzden üste 360mm radyatör takmaya müsaade etmez

bunu yazar mı diye. Teşekkür ederim size.

Bende bunu duydum doğrulamış oldum bilgimi. Bahsettiğiniz kasayı inceledim evet geniş ve hava akışı güzel bir kasa gibi duruyor. Bütçemi aman aman aşan bir rakam değil sorun yok o yüzden.

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterliquid-ml360r-rgb-adreslenebilir-led-fan-islemci-sivi-sogutma-p-HBV00000MGAA9

Sıvı soğutucu olarak bu düşünülüyor. Nasıl sizce?

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Alıntıları Göster

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava sirkilasyonu iyi bir kasa önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Doğru kasa hava akışı hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.