Şimdi Ara

Yalıtımı en iyi, iç mekanı en sessiz c sınıfı araç önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
23.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2008 model 1,3 cdti astra sedanımı bu hafta sattım. Kurban bayramı gibi kısmetse yeni bir c sınıfı dizel alacağım.
    Sizlerden ricam bu sınıfta dizel olmak şartıyla yalıtımı en iyi, iç mekanı en sessiz arabayı bana önermeniz.
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c4, i30 ve aurisi test ettim c sınıfı dizel, hepsinin ses yalıtımı yeterliydi, ama bi sıralama gerekirse c4 i 30 auris seklinde olabilir azdan çoğa doğru. Ben size c4 öneririm hocam, 1,3 cdti dan sonra ilaç gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

c4, i30 ve aurisi test ettim c sınıfı dizel, hepsinin ses yalıtımı yeterliydi, ama bi sıralama gerekirse c4 i 30 auris seklinde olabilir azdan çoğa doğru. Ben size c4 öneririm hocam, 1,3 cdti dan sonra ilaç gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Alıntıları Göster
    C4
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

C4

Alıntıları Göster
    en iyisini bilmiyorum ama kesinlikle sınıfının en rezalet yalıtımına sahip aracı. Motor sesi lastik sesi rüzgar sesi herşey içerde.ama yok tutuşu motor performansı ses sistemi, yalıtım eksikliğini bastırıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

en iyisini bilmiyorum ama kesinlikle sınıfının en rezalet yalıtımına sahip aracı. Motor sesi lastik sesi rüzgar sesi herşey içerde.ama yok tutuşu motor performansı ses sistemi, yalıtım eksikliğini bastırıyor .

Alıntıları Göster
    Golf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Golf.

Alıntıları Göster
    Bu konuda sınıfının lideri Citroen C4'tür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

Bu konuda sınıfının lideri Citroen C4'tür.

Alıntıları Göster
    Golf diyorum. Hatta Golf 7 beklenirse çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.
  • Golf

• quote:

Orijinalden alıntı: poison of darkness

Bu dedikleriniz hangi araç için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Golf
    Yalıtım olarak C4 ve Megane 3 başı çekiyor.

Sonra Golf ve peşinden de Bravo gelir.

En son da 308, i30 ve Ceed derim.

Gerçi bravonun yol sesi yalıtımı çok iyiyken dizel motoru çok gürültülü olduğu için içeri bir miktar motor uğultusu alıyor.

Bravo benzinli olursa hiçbir sıkıntı olmaz. :)

Not: Bravo önceki aracımdı.

Megane şimdiki aracım.

C4 ve Golf'ü de defalarca test ettim.

Yazdıklarıma katılmıyor olmanız için bu araçları benzer miktarda kullanmış olmanızı beklerim.

Mazda 3, Auris, Lancer vb. diğer C sınıfı hb araçların yalıtımı o kadar başarılı değil maalesef.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Umarım bir fikir verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yalıtım olarak C4 ve Megane 3 başı çekiyor.

Sonra Golf ve peşinden de Bravo gelir.

En son da 308, i30 ve Ceed derim.

Gerçi bravonun yol sesi yalıtımı çok iyiyken dizel motoru çok gürültülü olduğu için içeri bir miktar motor uğultusu alıyor.

Bravo benzinli olursa hiçbir sıkıntı olmaz. :)

Not: Bravo önceki aracımdı.

Megane şimdiki aracım.

C4 ve Golf'ü de defalarca test ettim.

Yazdıklarıma katılmıyor olmanız için bu araçları benzer miktarda kullanmış olmanızı beklerim.

Mazda 3, Auris, Lancer vb. diğer C sınıfı hb araçların yalıtımı o kadar başarılı değil maalesef.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Umarım bir fikir verir.

Alıntıları Göster
    Megane ıı-ııı ile Laguna ııı'ü sessizlik bakımından değerlendirirsem, Megane ıı-ııı daha sessiz bir araç. Aile bireylerim de aynı fikirde.

• quote:

Dostum hangi araç bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Dostum hangi araç bu?

Alıntıları Göster
    megan 3 hb o kadar sessiz değil.
  • quote:

c4, i30 ve aurisi test ettim c sınıfı dizel, hepsinin ses yalıtımı yeterliydi, ama bi sıralama gerekirse c4 i 30 auris seklinde olabilir azdan çoğa doğru. Ben size c4 öneririm hocam, 1,3 cdti dan sonra ilaç gibi gelir.

Önerin için tesekkürler dostum
    Pekiyi c4 , astradan alışık olduğum kalite hissini, sağlamlık, konfor v.s karşılayabilirmi, ayrıca ikinci elde astrayı sattığım kadar rahat satabilirmiyim....

• quote:

quote:

Pekiyi c4 , astradan alışık olduğum kalite hissini, sağlamlık, konfor v.s karşılayabilirmi, ayrıca ikinci elde astrayı sattığım kadar rahat satabilirmiyim....

Alıntıları Göster
    Golf galiba bir de astra'nın da yalıtımı çok iyi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Alıntıları Göster
    2 Sene Golf 6 kullandım,
    birkaç aydır da Astra J kullanıyorum..
    Diğer C sınıfı araçların da çoğunu kullanmışlığım var..

yalıtım deyince Golf 6 kesinlikle en başarılı araç..
    Astra da gayet iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Ahhh o astra 1,6 dizel olaydı hiç tereddütsüz alırdım ama motor beni çok tedirgin ediyor 4 sene kullandım o motoru...

• quote:

quote:

Dostum hangi araç bu?

mobilden yazdığımdan arabanın modelini yazmayı atlamışım arkadaşlar kusura bakmayın. Bahsettiğim araba ford focus 2 için geçerli
  • quote:

quote:

c4ün içi gayet şık ve işçiliği malzeme kalitesi gayet yerinde kullandığınız aracıda az çok tanıyorum, kendi aracımı alım sürecimde defalarca bayiye gidip showrooma gdip direksiyonun başına geçmiştim, emin olun astrayı aratmaz, kalite hissi ve sağlamlık konusunda, hani bir inanış var ya yumuşak plastik ne kadar çoksa o kadar kaliteli diye c4te bolca var yani o. Elden çıkarma kısmına gelirsek orda işin rengi biraz değişiyor Astra kadar çabuk elden çıkarılırmı bilemem.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.