Şimdi Ara

seste çatlama nasıl giderilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anlanl

peki değermi ep630 u yeni aldım senheiser cx 200 street 2 de varmı ?

Düzeltme yada baştan yazma
    ep630 u yeni aldım dediğiniz gibi kulaklık değiştirsem faydası ne kadar olur
    cx200 street alsam faydasını görmüyüm yani sbilance gidermi ?
    Utandım kendimden :)
  • CX200 Alsan faydasını görmezsin. Daha kaliteli bişeyler al... İmzamdaki ilana bakabilirsin...

quote:

quote:

peki değermi ep630 u yeni aldım senheiser cx 200 street 2 de varmı ?

Düzeltme yada baştan yazma
    ep630 u yeni aldım dediğiniz gibi kulaklık değiştirsem faydası ne kadar olur
    cx200 street alsam faydasını görmüyüm yani sbilance gidermi ?
    Utandım kendimden :)

• konuyu tekrar açıcam ama bir haftadır m1 ile vibe yorumları okuyorum sanırım onlarda da sibilance sorunu var

vibe 2 ve m1 sahibi arkadaşlar redd- prensesin uykusuyum şarkısında bi deneme yapabilirler mi sibilance ne durumdadır. şarkının adından da anlaşılacağı gibi s ler bol :) ben sansada ses seviyesini yüzde 75-85 arası kullanıyorum yani hafif yüksek bi ses o civar seste denerlerse memnun olurum saolun.
    şu an acelem yok kulaklık almaya ama alacağım zaman alacağım kulaklık belli olsun :)
    senheiser cx200-300 olanlarda denerse sevinirim :) hatta herkes denesin paylaşsın sibilance sorunu olan kulaklıklar ortaya çıksın :)
  • quote:

konuyu tekrar açıcam ama bir haftadır m1 ile vibe yorumları okuyorum sanırım onlarda da sibilance sorunu var

vibe 2 ve m1 sahibi arkadaşlar redd- prensesin uykusuyum şarkısında bi deneme yapabilirler mi sibilance ne durumdadır. şarkının adından da anlaşılacağı gibi s ler bol :) ben sansada ses seviyesini yüzde 75-85 arası kullanıyorum yani hafif yüksek bi ses o civar seste denerlerse memnun olurum saolun.
    şu an acelem yok kulaklık almaya ama alacağım zaman alacağım kulaklık belli olsun :)
    senheiser cx200-300 olanlarda denerse sevinirim :) hatta herkes denesin paylaşsın sibilance sorunu olan kulaklıklar ortaya çıksın :)

i grado ya ya da sr 60 a bakın hocam cx 200 bendede var sibilance yapıyor ama elektronik müzik dinlediğim için sibilance a pek takılmıyorum

• otobuste okulda caddede kafa üstü kullanabileceğimi sanmıyorum :)
    kulakiçi kulaklıkların galiba hepsinde sibilance var ama en hangisinde 100 tl civarı olanlarda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.