Şimdi Ara

seste çatlama nasıl giderilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dinlediğim şarkılarda '' s, ç, ş, '' gibi seslerde bozulma oluyor sanki kulağı delcekmiş gibi geliyo ve müzik işkenceye dönebiliyor eq dan biraz oynayarak azaltsam da başka bir şarkıda yine oluşuyor mp3 üm sansa clip kulaklık ep-630 kullandığım mp3ler 320 kbps bunu gidermek için ne yapmak lazım daha iyi bir mp3( xfi2 gibin) alsam sorun çözülürmü yoksa müzik zevkimi mi değiştirmem lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanl -- 24 Mart 2011; 14:09:03 >

• çözümü açıklayabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanl -- 24 Mart 2011; 14:31:45 >
  • ne mp3 den ne sarkıdan ne de kaynaktan,kulaklıktan hocam.

Artık kulaklıgını değiştirme zamanın gelmiş ıemler cok sıbılance yapıyor kafa üstüne gecsen iyi olur dediğini gayet iyi anlıyorum,yapacak birşey yok
  • teşekkürler ama kafa üstü kulaklık taşıması zor onun yerine önerebileceğiniz kanal içi varsa sevinirim :)
  • başlangıç düzeyinde cx300 yada ep630 vb alabilirsiniz .
  • Zaten EP630'muş kullandığı kulaklık.

quote:

Orijinalden alıntı: E2

başlangıç düzeyinde cx300 yada ep630 vb alabilirsiniz .

@anlanl
    O fiyata alacağınız bütün kulaklıklardan olacaktır bahsettiğiniz problem. Kesinlik müzik çalarınızla bir alakası yok. Sesi kısmayı deneyin bir nebze olsun azalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 29 Mart 2011; 17:37:30 >
  • sesi kısınca azalıyo ama bu defade ses dengesi bence kayboluyor farklı geliyor müzik peki ne alınmalı ki bu sorun giderilsin ? forumda proalpha falan dediler ama onda gider mi bu sorun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hiç gülceğim yoktu. Adam sibilance sorunu var diyor, sen sibilace'ın krallarını söylüyon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Hiç gülceğim yoktu. Adam sibilance sorunu var diyor, sen sibilace'ın krallarını söylüyon...

peki kardeş önerin varmı ?

• Ne tür müzikler dinliyon, ne dinliyon, bütçen ne, nasıl bişey arıyosun bla bla bla...
  • redd dinliyorum rock alternatif rock denilebilir bütçe 60 civarı falan yani üst düzey bir şey istemiyom acilde değil sadece bu sorunu yaşamıycağım kaliteli mümlünse ucuz bir kulaklık bi de ses yalıtımlı :)
  • O bütçe beni aşar

quote:

Orijinalden alıntı: anlanl

redd dinliyorum rock alternatif rock denilebilir bütçe 60 civarı falan yani üst düzey bir şey istemiyom acilde değil sadece bu sorunu yaşamıycağım kaliteli mümlünse ucuz bir kulaklık bi de ses yalıtımlı :)
  • V moda Vibe II olabilir. Dinlemedim ama yorumlar iyi yönde...
  • peki bütçe sınır koymasak en ucuzu desem :) iyilerin
  • Vibe II'de hafif siblance var ama playera göre değişiyor bayağı. Bilgisayarda dinlerken oldukça rahatsız ediciyken Sansa'da gayet iyi seviyede.
  • Vmoda Vibe II yada Brainwavz M1 tavsiye ederim.

Ama biraz daha araştır istersen. Sibilance her kulaklıkta mutlaka karşına çıkacaktır. Az yada çok... Sesi biraz kısıp dinlemeye çalış(yada alış)...
  • peki değermi ep630 u yeni aldım senheiser cx 200 street 2 de varmı ?
  • quote:

peki değermi ep630 u yeni aldım senheiser cx 200 street 2 de varmı ?

ERROR Cümleyi anlamakta beyin hata veriyor
  • Bence sizin kulaklığınızı değiştirmenize gerek yok.

quote:

peki değermi ep630 u yeni aldım senheiser cx 200 street 2 de varmı ?
  • **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 30 Mart 2011; 20:45:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.