Şimdi Ara

Seste Cızırdama,kasma,yavaşlama Yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-2,5 ay önce Asus K53s laptop aldım aldığımda Home Basic Yüklüydü bende Ultimate yükledim, ama bu sefer de ses te bir sorun oluştu en ufak uygulamalarda bile arkadan müzik açtığımda ses kasıyor,cızırdıyor, takılıyor vs. Crysis 2 gibi oyunlarda grafiksel açıdan hiçbir sorun yaşamıyorum ancak oyunların iç seslerinde de cızırdamalar oluyor. Lütfen Bir Yardım Edin! Çıldırmak üzereyim tekrar formatta attım ama sorun devam etti...

Sistem ÖZellikleri:
    i5 2410M İşlemci
    Nvidia GT540M 1gb ekran kartı
    4 gb DDR3 ram
    Windows 7 Ultimate İşletim Sistemi

• Aynı sorun bende de var sanırım. Bende olan şu şekide: Oyun oynarken, müzik dinlerken, video izlerken vb. 1-2 dk.da bir ekran 1 saniyeliğine takılıyor, ve cızırtı şeklinde bir ses geliyor. Bunun böyle sürekli tekrarlaması çok sinir bozucu olmaya başladı. Donanım arızası diyeceğim fakat hem kendi laptopum (Acer AS3830TG - İntel i5 2430M & NVIDIA GT 540M) ve şirket bilgisayarım Vestel ki o da aynı donanıma sahip (İntel i5 2430M & NVIDIA GT 540M), ben ekran kartından şüphe etmekteyim zira görüntü de donuyor, ayrıca üstteki arkadaşın ekran kartı da aynı. Bu sorunu yaşayıp çözmüş olan var mı?
  • bendeki sorun biraz daha farklı sanırım bendeki sadece seste örneğin pes 2012 oynarken görüntüde hiç bir sorun olmamasına rağmen seste kasıntı var... ayrıca realtek sürücüsünü sildiğimde sorun kalkıyor ancak bu defa da sesi yönetemiyorum mesela mikrofonu çalıştıramıyorum :((( ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.