Şimdi Ara

Seste Cızırtı Videoda donma Nolur Arkadaşlar Bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gündür Bilgisayarda video izlerken donma kasma,seslerde cızırtı problemi var hiç birşey izleyemiyorum sekmeler arası geçiş yaparken mouse ile sayfada aşağı inerken falan oluyor sorun.Sesini kaydedeyim dedim ama kaydederken sorun olmuyor sadece hoporlore veya kulaklığa gelirken cızt ediyor hoporlorde veya kulaklıkta sorun yok geçenlerde bilgisayarı arkadaki düğmeden kapatmıştım acaba aniden kapanınca sorun mu oldu ne yapacağım lütfen yardım edin

• güncel ++++++++++++ yokmu bilen yav
  • Daha once boyle bir sorun varmiydi?sisteminide ekle yardimci olabilirim belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop mu ?
  • Hayır masaüstü bi kere olmuştu ama bunun gibi değildi sadece chromeda ve maxthonda olmuştu iede falan yoktu bu sefer bütün bilgisayarda var özellikle youtubeda videoları büyütünce tam ekran veya sinema moda alınca çok oluyor
     Seste Cızırtı Videoda donma Nolur Arkadaşlar Bıktım
  • bu sorunu bir çok şeyden yapabilir

öncelikle arkadan kapadım dediğin için hoprolör veya kualaklık girişindeki kabloyu tak çıkar orda oksit söz konusu olabilir
    mouse kablosuzsa pili kontrol et değilse usb ise yerini değiştir (varsa farklı bir mouse)ondanda olabilir bunları denedikten sonra çözülmesse tekrar yaz bakalım
  • Hdmi ile bağlı olan monitördede aynı cızırtı sesi çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel +++++++
  • hala sorunlumu yoksa çözdünmü
  • javadan kaynaklıymış sanırım java yükledim düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.