Şimdi Ara

Seste Parazit ve Kesilme Var! (Level U - Bluetooth)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Level U (bluetooth) kablosuz kulaklığını kullanıyorum, telefondan bağlandığımda seste en küçük bir problem yok ancak; Windows'tan bağlandığımda kulaklık ve bilgisayarı çiftleştirsem bile arkada pıt pıt pıt parazit sesi oluyor, yeterince rahatsız etmezmiş gibi ses saniyede 1 milyar kez gidip geliyor, kafayı yiyeceğim, sorun çıkarmasın dandik olmasın diye 300TL para verdim, uğraştığım şeylere şaşıyorum.

Yakında blueotooth'u açık olan bir cihaz, mikrodalga vs. bir şey de yok. Var mıdır bir çaresi çözümü, yoksa garantiye göndermeli miyim, gönderebilir miyim?

Lütfen yardım edin, teşekkürler şimdiden 🙏🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sorunun kulaklıkta olduğunu anlamak için öncelikle başka bir BT kulaklık daha denemen lazım. PC'nin BT donanımı da dandik olabilir.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    zannediyorum ki pc nin donamı ile alakalı çünkü başka bir bilgisayarda hiçbir problem yaşamıyorum bu kulaklıkla. aklıma takılan asıl kısım ise bu sorunu her zaman yapmaması, neden oluyo bir çözemedim bazı günler sıfır sıkıntı çıkarmadan kullanıyorum bazen de kendi kendine pıt pıt ses yapmaya, kesilmeye başlıyor.

teşekkür ederim cevap için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.