merhaba , film seyrederken , seste titreme ve yavaşlamalar oluyor .bs player -klite codec, vlc kullanıyorum , bunları tek tek denediğimde bir fim seyrederken yine seslerde titreme ve yavaşlama oluyor . çözüm yolu varsa memnun olurum . teşekkürler
izlediğin filmler .mkv değil dimi hd falansa sistemin yetersiz geliyor olabilir
yani 6- 7 aydır takip ettiğim dizinin bölümlerini seyrediyorum şu an ama önceden bi sorun yoktu geçenlerde gom player yükledim .. baktım seste titreme ve uzamalar oluyor . sistem kaldıramıyor diye düşündüm sildim ama.. sorun düzelmedi.
çözüm önerisi olan yokmu arkadaşlar
indirdiğin yerden baskaları da indiriyor mu?? yani paylaşım forumlarından falan indirdiysden sor indirenlere aynı sorunu yasayan war mı sorunsuız izliyorlarsa hangi playeri kullanıyorlar?? boyle bi sansın war mı??
10 cdlik serinin filmleri indirilen yeri bilmiyorum . daha önceden sorun yaratmıyordu. başlangışta çalışan programlardan çakışma olasılığı olur mu ?
yokmu çözüm ?
format at
Codecler çakışıyordur büyük ihtimal.Fazla codec yüklemek çok büyük hata.Hepsini sil.Belli başlı codecleri yükle.Power dvd'yi yükle Medi Player Classic'i filan yükle.Yeter zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: sinan8080
format at
hemen herşeye format denmez arkadaşım
sistemin düşük olabilir. windows belli süreden sonra ağırlaşıyor buna bağlı sistemin ayak uyduramıyor.
program haricinde codecler çalışıyorsa mantıklı geldi bana. silip tekrar denicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme