Şimdi Ara

SETTE VURUS GÜCÜNÜ ARTTIRAN ÖZLLİK VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAA ARKADASLAR BİSE SORCAM.BU SETLERDE Kİ ÖZELLİKLERİN COGUNU BİLMİYOM BANA EXC SETLERİN ÜSTÜNDEKİ ÖZELLİKLERİ TÜRKCELEŞTİRİRMİSİNİZ.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...

• silahta exelant damage mi ne sette de reflect galiba ben bilmem fazla bunları...
  • Setlerde vuruş gücünüm arttırıcı özellik bulunmamakta ama petandlar yani kolyelerde experence damage rate (Büyük bi ihtimalle yalnış yazdım ama) vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Setlerde vuruş gücünüm arttırıcı özellik bulunmamakta ama petandlar yani kolyelerde experence damage rate (Büyük bi ihtimalle yalnış yazdım ama) vardır

excelent damage rate +10
  • vurus arttirir ama sadece silah petant ve ring lerde olur excellent damage rate %10 var yani %10 vurusunu arttiriyor
  • exc itemlarda damege increase %4 gıbı bı ozellık wardı galıba %4 dmg ını arttırıodu neyse Yenı wersıonda 1.02 de Set item yaparsan Vurus gucunde set ıtemdakı ozellıklere nazaran artar!.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

exc itemlarda damege increase %4 gıbı bı ozellık wardı galıba %4 dmg ını arttırıodu neyse Yenı wersıonda 1.02 de Set item yaparsan Vurus gucunde set ıtemdakı ozellıklere nazaran artar!.

teşenkürler sananeTR birisi bana demişti sette vuruş gücünü arttiran bi özellik var diye.demekki buymuş.saol
  • size hepsini yaziyim mesala
    adilation diyor o vuruşunu artırır
    reflect=seni kesen adamın seni keserken canını azaltır
    zen hunt=düşürdüğün paradan daha fazla düşürtür
    hp=can ekler canına
    mana=manana mana ekler
    yardim edebildiysem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.