silahta exelant damage mi ne sette de reflect galiba ben bilmem fazla bunları...
Setlerde vuruş gücünüm arttırıcı özellik bulunmamakta ama petandlar yani kolyelerde experence damage rate (Büyük bi ihtimalle yalnış yazdım ama) vardır
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Setlerde vuruş gücünüm arttırıcı özellik bulunmamakta ama petandlar yani kolyelerde experence damage rate (Büyük bi ihtimalle yalnış yazdım ama) vardır
excelent damage rate +10
vurus arttirir ama sadece silah petant ve ring lerde olur excellent damage rate %10 var yani %10 vurusunu arttiriyor
exc itemlarda damege increase %4 gıbı bı ozellık wardı galıba %4 dmg ını arttırıodu neyse Yenı wersıonda 1.02 de Set item yaparsan Vurus gucunde set ıtemdakı ozellıklere nazaran artar!.
quote:
Orjinalden alıntı: sananeTr
exc itemlarda damege increase %4 gıbı bı ozellık wardı galıba %4 dmg ını arttırıodu neyse Yenı wersıonda 1.02 de Set item yaparsan Vurus gucunde set ıtemdakı ozellıklere nazaran artar!.
teşenkürler sananeTR birisi bana demişti sette vuruş gücünü arttiran bi özellik var diye.demekki buymuş.saol
size hepsini yaziyim mesala adilation diyor o vuruşunu artırır reflect=seni kesen adamın seni keserken canını azaltır zen hunt=düşürdüğün paradan daha fazla düşürtür hp=can ekler canına mana=manana mana ekler yardim edebildiysem ne mutlu bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme