Şimdi Ara

setup şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP nx 6110 notbook a sahibim. 40 gb olan harddiskimi 80gb ile değiştirmek istiyordum fakat ben veya bir arkadaşım setup a şifre koymuş fakat ben de bu şifreyi bilmiyorum. bu şifreyi nasıl kırabilirim yardımlarınız için teşekkürler
    recep

• kulanmış olduğun iletişim sistemine mi ifre koydun eğer oraya şifre koyduysan güvenli kipte aç makinayı kulanıcı şifresini değişebilirsin eğer açılışa yanı biosa şifre koyduysan bios pilini çıkar 2 3 dsaka bekle tak şifre gitmiş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

eğer açılışa yanı biosa şifre koyduysan bios pilini çıkar 2 3 dsaka bekle tak şifre gitmiş olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Dussokagi06

quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

eğer açılışa yanı biosa şifre koyduysan bios pilini çıkar 2 3 dsaka bekle tak şifre gitmiş olur

Pili çıkardıktan sonra pilin yakınlarında reset jumper'i varmı ona bak ve jumperin bağlantısını değiştirip bekle.Sonra tekrar eski halıne döndür ve pili tak...Bu kadar dostum..

• arkdaşım noteboklarda reset pilini felan çıkarma uzmanına göttür he yaparım dersen pili çıkar 5 dak sonra teklrar tak ondan sonra tekrar deme olmazsa Cmos vardır anakartta tamma mı onun yanındaki Jumperları ayarlaman gerikiyor hadi kolay gelsin bence hiç notebook açıp yapmamışsan deneme benim başıma gelsi hadi kolay gelsin
  • Walla bence kendi başına yapma. Hele bir de garanti kapsamındaysa filan. Laptoplarda durum kritik. Zaten herşey daracık yerde. Zarar verebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Walla bence kendi başına yapma. Hele bir de garanti kapsamındaysa filan. Laptoplarda durum kritik. Zaten herşey daracık yerde. Zarar verebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Key dosyalarını açmak?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.