Merhaba arkadaşlar, harddiskim bozulmadan önce "H" harddiskine yüklü olan Epic Games uygulaması, harddisk bozulduktan sonra yeni bir harddisk'i takınca Epic Games uygulamasını bu harddiske yüklemek istiyorum. Normal uygulamalarımın varsayılan yükleme konumları sistem ssd olan C veya yeni Harddiskim olan "E" olurken; yeniden kurmaya çalıştığım Epic Games Launcher "H" harddiskine kurmaya çalışıyo ve haliyle "geçersiz sürücü" hatası alıyorum ve yükleme sonlanıyor. Bu setup'un varsayılan yükleme noktasını nasıl değiştirebilirim. Program ekle ve kaldır'dan bilgisayarın kayıtlarında kalan epic games programını da silemiyorum yine geçersiz sürücü uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim? |
Setup Varsayılan Yükleme Konumunu Değiştirme
Epic Games yükleme konumunu değiştirmek, oyunlarını yeni bir konuma kaydetmeni ve indirmeni sağlar. Bu işlem, özellikle sınırlı depolama alanı olan sürücülerde veya belirli oyunlar için daha hızlı yükleme süreleri elde etmek isteyenler için faydalı olabilir.
Epic Games Yükleme Konumunu Değiştirme Adımları:
- Epic Games başlatıcısını aç.
- "Ayarlar"a tıkla.
- "Yükleme" sekmesine git.
- "Varsayılan Yükleme Konumu"nun altındaki "Değiştir"e tıkla.
- İstediğiniz yeni yükleme konumunu seç.
- "Seç"e tıkla.
Epic Games Yükleme Konumu Hatası:
Bazı durumlarda, Epic Games yükleme konumunu değiştirirken bir hata mesajıyla karşılaşabilirsin. Bu genellikle seçilen yeni konumun geçersiz veya erişilemez olması nedeniyle oluşur. Hata mesajını dikkatlice oku ve yeni konumun geçerli olduğundan emin ol.
Yükleme konumunu değiştirdikten sonra, yeni yüklenen oyunlar seçilen konuma kaydedilecektir. Mevcut yüklü oyunlarını yeni konuma taşımak için onları başlatıcıda kaldırıp yeniden yüklemen gerekir.