4 Ram Slotuna 3. Ram Takmak?
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz aylarda 32gb(2x16) ram'li pc toplamıştım. Anakartımda 4 Ram slot olmak üzere 2 tane 16gb ram'i Dimm 2 ve Dimm 4 slotuna takmışlar. Yükseltmek için aynı marka ve model Kingston marka 32gb tek modül ram aldım ve 1. değil de boş olan 3. slota taktım. Pc açtım dxdiag dan baktığımda bellek 64gb olarak görünüyordu, yani taktığım ram görünüyor. Ama aklıma takıldı, öncelikle Dimm 1 slotuna mı takmalıydım? Performansı etkiler mi? Veya dual olan ramlerin yanına single takılmaz mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar, bu konuyu diğer arkadaşlarının mağdur olmaması adına açıyorum.
Üyelerden Corona_party adlı kullanıcı ps4 için "call of duty black ops cold war" oyununu kargo ile göndereceğini söyleyerek 150tl hesabına havale istedi. Ben de güvenerek kendisine ücreti yatırdım, dekontu da gönderdim. Ondan sonra ne whatsapp da online oldu ne de telefonlarımı açtı. Emniyete gidip gerekli işlemleri başlatacağım. Güvenliğiniz için aşağıda da profilini ve bilgilerini paylaştığım bu kişiyle alışveriş yapmayın:
https://forum.donanimhaber.com/profil/2991903
Telefon numarası ise: 0536 203 8434
Ad Soyad: Ercüment Çakan
Verdiği iban no: TR29 0013 4000 0128 6843 8000 01
Dikkatli olun, benim gibi mağdur olmayın.
------
EDİT: ERCÜMENT ÇAKAN'IN BABASINA ULAŞIP ABİSİNİN YARDIMIYLA PARAMI GERİ ALABİLDİM. AİLESİ DE OĞLUNUN BU DOLANDIRICILIK İŞLERİNDEN YILMIŞ DURUMDA.
[ALINIK] PS4 2 Kişilik Oyunlar
Selam arkadaşlar,
ps4 için sattığınız; aynı cihazda 2 kişi oynanabilen oyunlarınız varsa talibim.
Aradığım oyunların bazıları:
Call of duty ww2
Call of duty cold war
Gran Tourismo
Tekken 7
Mortal Kombat 11
Bu oyunlar dışında sizin de elinizde bulunan ve satmak istediğiniz temiz kullanılmış aynı cihazda 2 kişi oynanabilen oyun varsa yazarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, harddiskim bozulmadan önce "H" harddiskine yüklü olan Epic Games uygulaması, harddisk bozulduktan sonra yeni bir harddisk'i takınca Epic Games uygulamasını bu harddiske yüklemek istiyorum. Normal uygulamalarımın varsayılan yükleme konumları sistem ssd olan C veya yeni Harddiskim olan "E" olurken; yeniden kurmaya çalıştığım Epic Games Launcher "H" harddiskine kurmaya çalışıyo ve haliyle "geçersiz sürücü" hatası alıyorum ve yükleme sonlanıyor. Bu setup'un varsayılan yükleme noktasını nasıl değiştirebilirim. Program ekle ve kaldır'dan bilgisayarın kayıtlarında kalan epic games programını da silemiyorum yine geçersiz sürücü uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim?
Bu cümlenin ingilizcesi nasıl yazılır?
|
|
GTX 980Ti ve Anakart uyumlu mu?
|
GTX 1060 alacağım - Sistemimle uyumlu mu?
|
Online sniper oyunu PvP?
|
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 318
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 37.830 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 230 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar