Şimdi Ara

Sistemim GTX 1060 6gb ekran kartı kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha öncede sormuştum cevap aldım ama bu sefer almak istediğim ekran kartının veriyolu ve bellek türü yüksek. Mevcut sistemimi tekrar yazmak gerekirse aşağıdaki gibidir:

İşlemci: Intel i7-3770 CPU - 3.40GHz (8CPUs), ~3.9GHz
    Anakart: GA-H77-DS3H BIOS Version: 2013
    Ram: 16GB
    Psu: Xigmatek 500w

Almak istediğim ekran kartı Gigabyte 6GB Yonga Seti: Nvidia 256Bit ve GDDR6X
    Kafamı karıştıran kısım son yazdığım kısım olan GDDR6X olması. Benim kendi bilgisayarım ile aklımda hep DDR5 kaldı. Yani bu ekran kartını alsam sıkıntı olur mu? Yoksa gözü kapalı almalımıyım?

• Git al hocam sıkıntı çıkarmaz. Yalnız 500w olması önemli değil, 12v kanalından kaç verdiği. Eğer 12v kanalından verdiği güç 1060 beslerse güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Git al hocam sıkıntı çıkarmaz. Yalnız 500w olması önemli değil, 12v kanalından kaç verdiği. Eğer 12v kanalından verdiği güç 1060 beslerse güle güle kullanın.
    Güç kaynağı aşağıdaki gibidir, yeterli mi sence?

Sistemim GTX 1060 6gb ekran kartı kaldırır mı?

• nareturkey N kullanıcısına yanıt
    Kurtarmayabilir hocam. Riskli biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Kurtarmayabilir hocam. Riskli biraz.
    hangi kısmına bakıp karar verdin? ben de bilmek istiyorum
  • Psu çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Psu çöp
    Aşağıda ki psu işimi iyi bir şekilde çözer mi?
    www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK SHOGUN G SERİSİ 80PLUS GOLD 750W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-shogun-g-serisi-80plus-gold-750w-guc-kaynagi.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus HD 7870 2gb ekran kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buda fazla gelir, fsp marka 450-500-550 watt bir psu al geç. 120 watt tdp var zaten gtx1060 da.
  • Başlıktaki model ile almak istediğim ekran kartı kısmı tutmuyor maalesef siz tam olarak hangi ekran kartını almak istiyorsanız,

İşlemciyi de düşünerek 1660süper modeli öneririm 120/125w tdp değere sahiptir o psu ile sistem açılır fakat kullanmanı asla önermem, verdiğin linkteki ürün ise üst seviye bir üründür ileriye dönüklük olarak tercih edilebilir ama daha fp ürünler mevcut karar sizin ( ayrıca bilgisarın ddr kaç olduğu önemli değil ayrıca bilgisayar tek başına zaten bu sıfata sahip olamaz ya belleklerin dddr 4 tür ya kullandığın ekran kartı gddr5 tir vs vs
  • 1060 ı herhalde 2. el alacaksın çünkü 0 ı alınmaz, onun yerine 0 olrk 1650super var.

1650S/1060/1660/1660s gibi modelleri o psu ile kullanabilirsin keza çift kanallı bir psu, +12v1 sistemi besler +12v2 de e.kartına çıkar ve 192W bu kartlar için yeterlidir, kısaca o psu almayı düşündüğün karta ve bahsettiğim kartlara yeterli.

Anakartın bellek slotlarının desteklediği ram ile pcx slotuna takacağın herhangi bir kartın üstündeki belleklerin tipi alakasız bir durum, yani alacağın kartın üstündeki bellek tipine takılmana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.