Şimdi Ara

Asus HD 7870 2gb ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus HD 7870 2gb ekran kartı
    Kart 2x8 pin güç girişine sahip satın almayı düşünen varsa ilk olarak bunu bilerek almasını istiyorum. 2 yıldır ben kullanıyorum. isteyenlere stres testi vb uygulamalardaki stabilitesini gösterebilirim.
    Amd hala sürücü desteği vermeye devam ediyor.
    Almak isteyen arkadaş kartı satın aldıktan sonra karta zarar vermeden 2 gün test edip kartta bir arıza bulursa kartı geri gönderme şartıyla parasını iade etme sözü veriyorum.
    lumion 8 ve unreal engine ile kullanıyorum
    Oyun kısmında ise 1080p deki performasına bir şey diyemem ama 1400x900 çözünürlüklü eski monitörlerde 35 kare altına inmeden orta ayar seviyesinde oyun oynatabilecek güçte.
    Forza horizon 4 RDR2 Mafia Definitive edition Division 2 The Crew 2 Witcher 3 Assassins Creed Odyses just cause 4 mass effect andromeda
    aklıma gelenler.
    Aşadıda güncel bir kaç oyun içi derecelerini gösteren ekran görüntülerine bakabilirsiniz
    RDR2 ortalama 50 gözüküyor ancak uzun süreli oynadığızda 40 41 fps ortalama veriyor.Ara ara 35 kadar düşebiliyor
    bu sonuçlar 19.12.2 sürücü de alındı. İşlemci i5 3330 çözünürlük 1440x900
    İşteyenlere oyun içi ayarlarıyla beraber videolar da atabilirim.

Asus HD 7870 2gb ekran kartı Asus HD 7870 2gb ekran kartı Asus HD 7870 2gb ekran kartı Asus HD 7870 2gb ekran kartı Asus HD 7870 2gb ekran kartı Asus HD 7870 2gb ekran kartı
    Asus HD 7870 2gb ekran kartı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Bodrum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 750Ti'e 650TL isteyenlere selam olsun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swirdless -- 6 Aralık 2020; 21:54:52 >
  • Duruyor ise alabilirim hemen reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chsmusti

Duruyor ise alabilirim hemen reis
    anlaştık hocam ben alıyorum
  • swirdless kullanıcısına yanıt
    Aldın mi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swirdless -- 6 Aralık 2020; 21:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI rx460 2gb ekran kartı
    2 yıl önce açıldı
    Asus GT 1030 ekran kartı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satıldı mı ?
  • hâlâ satılık mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.