Şimdi Ara

Asus GTX 1060 DUAL 6gb alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni sistem topluyorum ekran kartı olarak gtx 1060 veya 1070 düşünüyordum, 1200 tl ye asus dual gtx 1060 buldum 2019 kasıma kadar garantisi varmış kutusu faturası var sizce alınır bir kart mı?
    Isınma veya performans düşüklüğü yaşarmıyım ve sizce 1060 yerine 2100-2300 arasında 1070 mi almalıyım ve son olarak ekran kartı ve diğer bileşen fiyatları yakın vadede düşermi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3GB modelden bahsediyorsun sanırım çünkü 6GB modelleri o fiyata bulamazsın. 3GB modele o para verilmez bekle biraz daha piyasa otursun.
  • Yok hocam 6 gb modeli işte fiyatın düşük olması beni şüpheye düşürdü ama adam garanti kutu ve faturarası var diyor
  • kuzgun15 K kullanıcısına yanıt
    Hocam millet o kartı 1500 1600 den satıyor. Aman dikkat edin, sonra dolandırıldım diye konu açarsanız. Bir ihtimalde kartta sorun vardır, garantiye verse muhtemelen yenisi yerine iade yapılır korkusuyla elden çıkarmaya çalışıyor olabilir. Ama iyi niyetli biri ise kendisini tenzih ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam aynen fiyatlar o civarlarda ama ne bilim düşük yazınca bende gıcıklandım sizce ekran kartı piyasası düşermi beklemeye gerek varmı ?
    Hocam elinizde idare eder birşeyler varsa bekleyebildiğiniz kadar bekleyin. Ama yok mecburen almak zorunda iseniz kampanyaları kovalayın. En azından daha az zarar edersiniz. Yakın zamanda fiyatların normale dönmesini beklemiyorum.

• Bende ASUS Dual Rx 580 var. Elimde başka markaların da 580 modeli var ve aralarında en kötüsü Asus Dual. Hem malzeme kalitesi hem soğutma performansı olarak bariz geride diğerlerine göre.

Nvidia tarafında da aynısı geçerlidir diye tahmin ediyorum. Sıfırını 1.800'e satan ilanlar var. Ona göre 1.200 verilir mi verilmez mi sen karar ver artık.(Satıcıyı tanımıyorsanız ürünü almadan ve test etmeden para falan göndermeyin.)

2.300'e bulacağın 1070'in de hangi model olduğu önemli. O da Asus Dual ise değmez bence.

Ekran kartlarının fiyatı kripto paraların değerine bağlı. Atıyorum Ether 1.500 USD olursa kartlara en az %30 zam biner. Ether düşerse bu sefer kartların fiyatı düşüşe geçer. Hangisi olur bunu bilmek zor ama yakın zamanda ciddi bir değişim görünmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef ekran kartım yok galiba 1970 tl civarına msı gtx 1060 game x 6gb alacam hiç içimden gelmesede :(
  • pij harvey kullanıcısına yanıt
    ikinci el temiz kart bulabilsem rx 580 veya 480 de düşünüyorum ama fiyatlar çok uçuk şuanda en alınabilir gtx 1060 gibi duruyor , forumdan bir arkadaşda r9 390 var 1250 diyor ama eski bir kart bildiğim kadarı ile sizce alınabilir bir kartmı gtx 1060 a kıyasla falan ?
    Hocam ortalık öyle bir karıştıki şöyle yapın böyle yapın demek kafanızı daha çok karştıracaktır. İdareten 1050ti değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Olmadı ilerde piyasa toparlanınca satar güncel birşey alırsınız. Böylece daha az zarar etmiş olursunuz.

• aynen öyle olmadı biraz daha forumu ve ilanları takip edeyim temiz gtx 1060 6gb bulursam alayım bari pubg gibi oyunlar oynuyorum gtx 1050 ti çok işimi görmeyecek ve onu satmaya çalışmakda istemiyorum açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam ortalık öyle bir karıştıki şöyle yapın böyle yapın demek kafanızı daha çok karştıracaktır. İdareten 1050ti değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Olmadı ilerde piyasa toparlanınca satar güncel birşey alırsınız. Böylece daha az zarar etmiş olursunuz.

Ben piyasanın uzun sure iyileşeceğini zannetmiyorum malesef...

Rog Strix ilanı ağır şüpheli, diğerleri bana göre normal fiyat. Ama tekrar ediyorum test etmeden almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pij harvey -- 22 Ocak 2018; 15:55:25 >
    Yok hocam görerek alma ihtimaliniz yoksa uzak durun. Hele strix olan ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. İlla şansınızı denemek istiyorsanız komisyonunu ekleyip get açmalarını isteyin.

• @pij harvey

580 vs 1060 arasında, 60-70 Watt TDP farkı var. 580 daha fazla ısınacaktır tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

@pij harvey

580 vs 1060 arasında, 60-70 Watt TDP farkı var. 580 daha fazla ısınacaktır tabii ki.

Yok hocam karşılaştırdığım modeller diğer markalara ait 580'ler. Kutuyu açar açmaz zaten Dual "ben düşük modelim" diye bağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun15

maalesef ekran kartım yok galiba 1970 tl civarına msı gtx 1060 game x 6gb alacam hiç içimden gelmesede :(

sıfır mı hocam nerede ? ben de ariyorum link atar mısınz ?
  • Aynen Uzak duruyorum ama bilemedim şu mining işinin Allah Cezasını versede gtx 1080 falan alsak :D
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    vatanda hocam gelicek dediler pazartesi bugün gidemiceğim için yarın gidip bakıcam olmazsa alıcam artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.