Şimdi Ara

Setup Wizard Durduruldu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi note 2 kullanıyorum root ettim cmw recovery yükledim supersu ve rom manager kullanıyordum herneyse rom yükleyim dedim 5 6 kez denedim ama yükleyemedim nedeni ise asıl rom dosyasını yüklemiyormuşum 1.5gb imiş ama buraya kadar sorun yok ama bari air pen özelliğini yükleyim sadece dedim.fabrika ayarını döndürdüm istemeyerek ve air pen kurup açtığımda setup wizard ve google play durduruldu hatası alıyorum.downloading ve cmw recovery moda gayet geçebiliyorum ama setupwizard hata verdiğinden telefonu kullanamıyorum.
    Konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın

• unknown god kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki Linkten N7100XXDMF3 kod numaralı ROM u Odinden yükleyin.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7100&pcode=TUR

Odinden yüklemeden önce recovery den wipe yapmayı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben başka bi rom indirdim ve telefonu bilgisayar ne cwm recovery modda nede download modda görmüyor yani aygıt okunuyor ama bilgisayarımdan erişemiyorum o yüzden tek seçenek odinle atmak kalıyor ve odinde ise sadece phone ve pit dosyaları var.pda csc bootloader dosyaları yok romda.onlarsız rom yüklesem bir şey olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown god

Hocam ben başka bi rom indirdim ve telefonu bilgisayar ne cwm recovery modda nede download modda görmüyor yani aygıt okunuyor ama bilgisayarımdan erişemiyorum o yüzden tek seçenek odinle atmak kalıyor ve odinde ise sadece phone ve pit dosyaları var.pda csc bootloader dosyaları yok romda.onlarsız rom yüklesem bir şey olur mu

Birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim olmadı hocam artık arkadaştan hafıza kartını alır rom zipi hafıza kartına atıp öyle yüklerim sağolasın ilgin için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.