Şimdi Ara

SETUP yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows xp yi kurdum arkasından çok sevdiğim 30 adet 20 şer mb lık oyunları tek tek kurdum.
    farzedelim 2 ay sonra sistem çöktü.yeniden xp kurdum şimdi ben bu çok sevdiğim 30 oyunu tek tek kurmak istemiyorum.
    ilk kurduğumda bu 30 oyuna ait tek bir setup dosyası yapabilirmiyim yapabilirsem hangi programlarla nasıl. ve açıklayarak anlatabilirseniz sevinirim.
    sadece yapılabilir yada yapılamaz demeyin lütfen

• Setup yapmak için ClickTeam İnstall Creator veya Installer2Go programlarını kullanabilirsin..ClickTeam İnstall Creator programının gif anlatımı aşağıda.....

Programı aşağıdan indirebilirsin.
     SETUP yapma

http://www.snapfiles.com/download/dlclickinstall.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 9 Nisan 2009; 20:08:03 >

• Anlatmak istediğim tam olarak bu değil ama işime yaradı.setuplamak istediğim değişik klasorlere yada aynı klasore kurulmuş ,toplamda 700 mb geçmeyen birkaç tane (20-30) program
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarin

Anlatmak istediğim tam olarak bu değil ama işime yaradı.setuplamak istediğim değişik klasorlere yada aynı klasore kurulmuş ,toplamda 700 mb geçmeyen birkaç tane (20-30) program

İSTERSEN SETUPU BIRAK DA sistemin yedeğini al

acronis true image işini görecektir

formattan sonra herşeyi kurunca yedek alırısn çökünce yedeği geri yüklersin ... yedek aldığın hale geri döner 10 15 dk falan sürer...

zaten artık kimse format atmıyor yedekleme yöntemini kullanıyorlar

bu program için forumda sayfalarca konu bulunmaktadır
  • unattended windows setup

diye internetten bir arama yap :)

ordan ogreneceklerin 30 oyunu (+programlar vs vs) tek tiklama ile otomatik yukleneni saglar. Bir kere ogrenince basittir, 1 cmd dosyasi, birkac cmd komutu, bir kac au3 yada aut dosyasi, belki birkac .reg dosyasi... Yillardir programlarimi ole kurarim :) oyunlari kurmak en kolayidir, en fazla 4 satir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: sarin

Anlatmak istediğim tam olarak bu değil ama işime yaradı.setuplamak istediğim değişik klasorlere yada aynı klasore kurulmuş ,toplamda 700 mb geçmeyen birkaç tane (20-30) program

İSTERSEN SETUPU BIRAK DA sistemin yedeğini al

acronis true image işini görecektir

formattan sonra herşeyi kurunca yedek alırısn çökünce yedeği geri yüklersin ... yedek aldığın hale geri döner 10 15 dk falan sürer...

zaten artık kimse format atmıyor yedekleme yöntemini kullanıyorlar

bu program için forumda sayfalarca konu bulunmaktadır

sorun tam olarak bu değil
    imaj sanırım hangi bs den alınıyorsa sadece ona kurulabilir.ben bu oyun setup ını bir cd yapıp herhangi bir arkadaşımın kardeşimin bilgisayarına da kurmak istiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

unattended windows setup

diye internetten bir arama yap :)

ordan ogreneceklerin 30 oyunu (+programlar vs vs) tek tiklama ile otomatik yukleneni saglar. Bir kere ogrenince basittir, 1 cmd dosyasi, birkac cmd komutu, bir kac au3 yada aut dosyasi, belki birkac .reg dosyasi... Yillardir programlarimi ole kurarim :) oyunlari kurmak en kolayidir, en fazla 4 satir

teşekkürler.bunu araştırmaya başladım bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios'ta Boot menüsü yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.