Kız mesafe filan koymamış aksine az görüşmenize rağmen sevecen davranmış ama o stil seni yıldırmasın o sana ablam diyorsa sende damarına bas dikine git :)
Ama bak ablam filan diyince kızın kaşar olma ihtimali de var :)) Küçüksün sen ablası aklın ermez Napıcan çocuk işte heves etmiş filan
İmkansız değil ama şartların olgunlaşması lazım salla gitsin:-D
o zaman sevdigni söylede içinde galmasın gozel gardasım ne bekliyon bizden ne dıyek en guzeli sen guzel etkileyici birseyler yap güzel giyin güzel sarkılar dinlet ve güzel etkilyeici şiir ve olay yada hikaye anlat romantk bir yerde romantik bir müzik eşliginde ablam diyon emme gozel kız seni seviyorum ben ve duygularını anlat kardesım en guzelı o baskalarından dunur gonderme
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
kız seni ablası olarak görüyor beraber ağda yapın
Friendzone damgasını yemişsin işin zor
ya gerçek anlamda ablam dediyse ? yani sana harun abi diyosa ???? kızı dövmelisin.
yaşı falan geçtim de ''ablam'' ne iğrenç bir hitap şeklidir arkadaş. ilkokul çocğuna falan söylese neyse de arada üç yaş varken niye ablam diye hitap eder bir insan.
quote:
Orijinalden alıntı: furkanustunbas
yaşı falan geçtim de ''ablam'' ne iğrenç bir hitap şeklidir arkadaş. ilkokul çocğuna falan söylese neyse de arada üç yaş varken niye ablam diye hitap eder bir insan.
Bu filim hangi gün yav geçenlerde denk gelmiştim acayip hoşuma gitmişti.Şimdi hiç denk gelmiyor.
Ben şeye takıldım kız üni. 2 ye sen de üni ye yeni geçtin,yani kız her türlü ilk girişinde kazanamadı sınavı demek ki bu kızın hedefleri kariyerden çok erkeklerle takılma olabilir,akılsız da olabilir,yani senin yolun yol değil kardaş,git başka kız bul.