Şimdi Ara

sevdiğim kız bekaretini başkasına vermiş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya ayrı, yorumlara ayrı üzüldüm hocam geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themojoradiogang

Demek ki senden daha becerikli o adam.

peki ya senden daha becerikli biri çıkarsa

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    O zaman o kazanır. Sad but true.

• quote:

O zaman o kazanır. Sad but true.

genişlik mi kaderine razı gelmek mi bu anlamadım.

Hali hazırda ilki sen bile olsan aldatmasına eş değer yani senden becerikli biri elbet vardır keza bendende

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Adam bi kızla çıkmış. Kız bekaretini vermemiş. İkinci adam onun kalbine ruhuna daha iyi dokunmuş ki ilk aydan vermiş. Beceriden kasıt her zaman daha güçlü yakışıklı veya zengin olmak değil. Demek ki birşeyleri daha iyi vermiş ikincisi.

Ki arada aldatma da yok. Genişlikle alakası ne çözemedim.

Sen de bir gün evlenirsin. Kadın senden daha çok etkilendiği bir adamla karşılaşır ve senden ayrılır ona yönelir mesela. Napacaksın? İkisini de vuracak mısın? Hayatın bazı gerçekleri var.

Hatırlattıysam üzgünüm..

• Ohoo bakire olup 3-4 erkeği birden idare edenleri gördü bu gözler seninki ne ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 29 Mart 2016; 3:37:58 >
  • quote:

Adam bi kızla çıkmış. Kız bekaretini vermemiş. İkinci adam onun kalbine ruhuna daha iyi dokunmuş ki ilk aydan vermiş. Beceriden kasıt her zaman daha güçlü yakışıklı veya zengin olmak değil. Demek ki birşeyleri daha iyi vermiş ikincisi.

Sen de bir gün evlenirsin. Kadın senden daha çok etkilendiği bir adamla karşılaşır ve senden ayrılır ona yönelir mesela. Napacaksın? İkisini de vuracak mısın? Hayatın bazı gerçekleri var.

Hatırlattıysam üzgünüm..

olm öyle bir niyeti varsa niye evleniyor.Evlilik güven sadakat üstüne kurulur.

• Konu biraz suna donmus ;

Erkek yapabilir, kadin yapamaz.

Her ikisi de yapabilir kusura bakmayin. Aci gercekler. Her seyi genislige vurmayin, yoksa herkes de size yobaz gozuyle bakar. Bunlar bakis acisi.

Genislikle ne alakasi var ? Ne diyelim adama. Git her ikisini de vur, namusunu mu temizle diyelim. Sacmalamayin. Her insanin bir donum noktasi vardir. Her insan o donum noktasindan sonra insanlara fazla guvenmemeyi, dik durmayi, guclu olmayi, oyunu kuralina gore oynamayi ogrenir.

Ahlaki boyutu tartisilir, ama bu dunyada aldatmak diye bir kavram var. Terketmek de var. Tipki cinayet, tecavuz, subyancilik, iskence oldugu gibi. Sizin gozlerinizi kapatmaniz bunlarin yok olmasini saglamiyor maalesef.

Kadina yetemiyorsan. Belki maddi, belki manevi. Kadin da kendine yetecek birisini bulur. Hicbir kadin, ezik pisirik asosyal bir erkekle beraber olmak zorunda degil.

Erkek de aynisini yapar. Kimse hayati boyunca dedikoducu, kotu kalpli, yemek yapamayan, para yiyici bir kadinla beraber olmak zorunda degil.

Zaten hep dogru kadin-adam baska ellerde.

Bunlari iliski, flort, kavgalar yasadikca anlarsiniz benim soylememle olmaz tabii. Butun gun bilgisayarda basinda oturan bir adamin bunlari garipsemesi cok normal. Sen hicbir sey yapma. Kadini sadece sev, hediyeler al, cicekler al. Kadin yine gider mesela. Degerini fazla yukselttigin icin.

Taktikle cogu kadin tavlanir. Onemli olan taktik bittigi ve iliskinin 1.yilini geride biraktigin zaman o kadinin yaninda kalip kalmamasi..

• bence konu başlığı ve konu yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 29 Mart 2016; 11:36:47 >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Hediyeler al çiçekler al kizin degeri yükselir gene gider demişsin. bunun bizde farkindayiz tabi fakat bize verdiğimiz değerin karşılığını verecek kız lazım. değer görüp kendini yücelten kızlar zaten gitsin. onlarla bir hayat paylaşılmaz. zaten eşşek gibi geri dönüyorlar.

Mevlana'nın güzel bir sözü var. varlığınızda değerinizi bilmeyenleri yokluğunuzla terbiye edin diye. hayat felsefem haline gelmiş bu söz. benim verdiğim değeri saklayamama gibi bir problemim var. bence iyi insan olmakta bunu gerektirir. ha geneliniz %95 hemen şımarıyor tabi 30-45 gün ortalıktan kaybolunca akılları başına geliyor. değer verip yüceltirsin evet ama burada yücelen kızın senin ona verdigin değeri anladigini dusunmuyorum. anlasalar yücelmezler zaten

bence değer verip yüceltip bir süre nötr takılmak en mantıklısı. karşıdaki kişide bu değerin farkına varmış oluyor. hele söz konusu türk kizi iken.

• sanane kardeşim kızın bekareti sanamı ait ? ister gider kedi köpeğe verir ister başkasına verir kaldıki kız seni terketmiş neyin kuyruk acısı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Hatırlattıysam üzgünüm..

olm öyle bir niyeti varsa niye evleniyor.Evlilik güven sadakat üstüne kurulur.

Forumda trollük yapmayı bırak, hayatın içine karış. Anlarsın.

• kardeş bütün kızlar aynı bende birini sevmiştim güldü geçti
  • Üzüldüm kardeşim.
    Numarası var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.