Şimdi Ara

sevdiğim kız bekaretini başkasına vermiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki sene bi kızla çıktım. deli gibi sevdim. sıkıldı benden terketti ama ben hala aşıktım. beraberken bekaretini bana vermek istemedi. evlenince dedi. saygı duydum, baya da sevindim böyle düşünmesine. daha çok bağlandım. fakat benden sonraki erkek arkadaşına bekaretini ilk aydan vermiş. ortak bir arkadaşımız var. çok samimiler ona anlatmış. duyunca yıkıldım. sinirlendim. öldüm resmen. elim ayağım boşaldı. şimdi o kadar severken bi yandan da nefret etmeye başladım. çok kötü hissediyorum beyler. napılır ne edilir bu durumda bilmiyorum. uzun bi mesaj yazdım değerimi bilemedin konulu. bekaret olayını duyduğumu beni üzdüğünü söyledim. allah belasını versin bu kızların. yazık değil mi lan seven adama? hiç mi allahınız yok?

• Kız senin kızınmı bekaretini istediği kişiye verebilir sanane ?
  • Video varmi at izleyek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Kız senin kızınmı bekaretini istediği kişiye verebilir sanane ?
    Ondan kurtulduğuna sevinmen, ona değer verdiğin için kahır olman lazım.
  • Takma kafana artik. Unut gitsin baska kizlara bak.
  • O zaman en başından söyleyecekti neden yalan söylüyor ?
  • senden ayrilmis baska sevgilisi olan kiza mesah atmaya utanmiyornusun acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

senden ayrilmis baska sevgilisi olan kiza mesah atmaya utanmiyornusun acaba?
    konuya bak,yapılan yorumlara bak...hangisinden utansam bilemedim
  • guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    He birde kız senden ayrı. wooowowow.
  • Ne desem boş, kalbini kırmaktansa hiç yazmayım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Mart 2016; 21:43:03 >
  • en büyük korkumdur.
  • Bakire olup neler neler yapan kızlar var. Hiçbir kızdan ilişki konusunda emin olamazsınız. Başkasından mı duydunuz,bundan size o mu bahsetti? O bahsettiyse dürüstmüş en azından. Ayrıca belki daha önceden ilişkisi oldu,bu da bir ihtimal. Dediğim gibi "emin olamazsınız" Karsidaki ne anlatırsa siz o kadar bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

Bakire olup neler neler yapan kızlar var. Hiçbir kızdan ilişki konusunda emin olamazsınız. Başkasından mı duydunuz,bundan size o mu bahsetti? O bahsettiyse dürüstmüş en azından. Ayrıca belki daha önceden ilişkisi oldu,bu da bir ihtimal. Dediğim gibi "emin olamazsınız" Karsidaki ne anlatırsa siz o kadar bilirsiniz.
    Belki oda birlikte olduğu kişiyi sevmiştir olamaz mı? Ayrıca seni ne ilgilendirir elalemin sevgilisi, ilişkisi
  • Kizlar, ezik erkeklere, kendini ödül,

Alfa erkeklere ise, kendini bir hediye gibi sunarlar.

Sen burada birinci kisi olmussun. Kiz sıkıldı terk etti diyorsun. Cok normal kardes.

Kizin bekareti. Birakalim de kime vermek istiyorsa ona versin. Sana vermek istememis demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kizlar, ezik erkeklere, kendini ödül,

Alfa erkeklere ise, kendini bir hediye gibi sunarlar.

Sen burada birinci kisi olmussun. Kiz sıkıldı terk etti diyorsun. Cok normal kardes.

Kizin bekareti. Birakalim de kime vermek istiyorsa ona versin. Sana vermek istememis demek ki.

Katılıyorum

Edit ulan: bak kardeş hiçbir kıza güvenme geçen gün burada vurun geçin dedim diye beni linç ettiler e al bak olan size oluyor girmeyin oğlum bu potalara sevme işi evlenme işi falan hikaye sen işini göreceksin tekmeyi basacaksın bunları yazınca kötü adam ilan ediyorsunuz ulan al sana canlı ornek sen böyle bir kızla neyin evlilik hayalini kuracaksın bunları ezin geçin oğlum ne aglamasina inanın ne geçmişine sadece vurun geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 28 Mart 2016; 1:26:17 >

• Yaşlar kaç kardeşim? Birde kız ne dedi cevap olarak?
  • Herşeyi geçtim, kızdan bekaretini nasıl istedin? Bekaret yazıp 3131 e sms mi çektin? Ulan ne günlere kaldık ya!
  • Ayrıldıktan sonra istediğini yapar yani hocam neden mesaj atıp rahatsız ediyorsunuz size ne ki?
  • Demek ki senden daha becerikli o adam.
  • guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    Kiz belki de sizin aci cekmeniz icin oyle demis olabilir arkadasiniza. Yoksa gidip de sizin en yakin arkadasiniza anlatmaz olayi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.