Şimdi Ara

Sevdigim kiza cikma teklifim. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o nasıl bir fantazi lan :) :) :) Töbe ya Bide Kızda Aslım Hastalıgı varsa Ölür büyük ihtimal :( Dikkat et lan Manyak O nasıl bi Teklif :):) Veya El bombası Al Pimini Yüzük Niyetine Kızın Parmagına Tak El bombasınıda Aranıza Alın Öpüşün Daha ne olsun :) artık parcalarınızı toplarlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 31 Ağustos 2013; 14:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legend Dark

Bence yola mayın döşe kız bastığında havaya uçarken benimle çıkar mısın de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

Manyakmısın oğlum geberticenmi kızı :D git adam gibi konuş hey allahım delirmiş insanlar iyice :D

• Aldığın gaz maskesi biber gazını geçiriyorsa çıkma teklifin hastanede son bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matiass2

yazık oldu adama. bu arada konu sahibi arkadaş o kadar kasma git hoşlandığını söyle işte ne gerek var o kadar şeye :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matiass2

cocuk egilmeye calisirken tutup egilmesini engelliyorya koptum bittim orda
  • Kardeş el bombası al pimi çek teklifi et. ''Evet'' Derse başka bi yere fırlat hemen ''Hayır'' derse ortanıza koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 1 Eylül 2013; 9:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

quote:

:D:D:D:D Iyiymis denerim :D:D:

quote:

Orijinalden alıntı: xCathedraLx

Kardeş el bombası al pimi çek teklifi et. ''Evet'' Derse başka bi yere fırlat hemen ''Hayır'' derse ortanıza koy

Bak bu iste aradigim cevap :D:D

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Aldığın gaz maskesi biber gazını geçiriyorsa çıkma teklifin hastanede son bulabilir.

Yok dostum, 235TL tanesi, kalitelidir umarim :D

quote:

Orijinalden alıntı: Believe43

bence nasaya söle sizi uzaya atsın orda stratosfer katmanından dünyaya atlarken benimle aşagıya atlar mısın de kanka

edit: imla

Olur panpa NASA'dan adamlarim var :D:d:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp.krets -- 1 Eylül 2013; 12:04:31 >

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: pp.krets

Arkadaslar sevdigim bir kiza cikma teklifi etmek istiyorum. Fakat soyle bir konsept dusundum, Gaz Maskesi ile evinin onune gidecegim, asagi cagiracagim, bir tane ona gaz maskesi verecegim, kiz maskeyi takinca etraftan biber gazi atacaklar ve o anda ona oyle bir cumle soylemem gerekiyor ki hayir diyemesin, yasim 17 bu konularda daha genc sayilirim, ne dusunuyorsunuz ve cumle ne olabilir?

maceraya gerek yok. normal teklifini yaparsın, olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

quote:

Arkadaslar sevdigim bir kiza cikma teklifi etmek istiyorum. Fakat soyle bir konsept dusundum, Gaz Maskesi ile evinin onune gidecegim, asagi cagiracagim, bir tane ona gaz maskesi verecegim, kiz maskeyi takinca etraftan biber gazi atacaklar ve o anda ona oyle bir cumle soylemem gerekiyor ki hayir diyemesin, yasim 17 bu konularda daha genc sayilirim, ne dusunuyorsunuz ve cumle ne olabilir?

Ya kabul etmezse?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

quote:

Ya kabul etmezse?

seni seviyorsa her türlü kabul eder. abartıya gerek yok.

• Panzer çağır evini vur.

Töbe töbe...
  • quote:

• quote:

yarıldım yemin ediyorum ilk defa böyle bir cümle gördüm gülmekten yanaklarım ağrıdı resmen hocam Allah iyiliğini versin. ::D
  • quote:

uzun zamandır bir mesaja bu kadar kahkaha atmamıştım
  • Beyler yeter dalga gecmeyin ya
  • sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D inş. daha sakin bi teklif yaparsın da kabul eder :D
  • Böyle artistik şeyler yapma ilişki sırasında kız senden daha fazlasını isterse ciddi sağlık problemleri ile karşı karşıya gelebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.