Şimdi Ara

Sevdigim kiza cikma teklifim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sevdigim bir kiza cikma teklifi etmek istiyorum. Fakat soyle bir konsept dusundum, Gaz Maskesi ile evinin onune gidecegim, asagi cagiracagim, bir tane ona gaz maskesi verecegim, kiz maskeyi takinca etraftan biber gazi atacaklar ve o anda ona oyle bir cumle soylemem gerekiyor ki hayir diyemesin, yasim 17 bu konularda daha genc sayilirim, ne dusunuyorsunuz ve cumle ne olabilir?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan4456 -- 7 Mayıs 2020; 23:52:15 >

• Gören evlenme teklifi edecek sanar.Nasıl olsa ayrılcaksınız koçum ne gerek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polydos -- 28 Ağustos 2013; 17:21:59 >
  • Bence yola mayın döşe kız bastığında havaya uçarken benimle çıkar mısın de.
  • uff sesli güldüm, aplam nasıl bir hayal gücün var senin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Gören evlenme teklifi edecek sanar.Nasıl olsa ayrılcaksınız koçum ne gerek var

süper tespit la ben kıza kendi sesimle müzik albümü yaptım.Amatörce cdye yazıp verdim sonra gece kapısında yattım.11 den sonra evinin oraya otobus yok yürüyerek gidilmez otostop çektim gittim.kızın yanına göremedimo ayrı jandarmalar aldı götürdü kız beni gördü. daha neler şimdi kız bana tekmeyi bastı sen daha iyilerine layıksın diye boşa konuşma sonunda sen üzülcen.

• Gaz kapsülü kızın kafasına gelince ambulans ta edersin güzel kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legend Dark

Bence yola mayın döşe kız bastığında havaya uçarken benimle çıkar mısın de.

• tank kirala git kızın evine zile bas . asagı inince tankla evi havaya uçur sonra benimle çık de eğer çıkmazsa tankla kafasını kopar odanda duvara as . Arada hasterini giderirsin

Çekilişe katılmak istiyorum
  • kardesim evlenme teklifimi ediyon sen
  • Bence kızın evine makinalılarla git kızı aşağıya çağır kıza makinalının birini ver sonra sokağı tarayın arkadaşların falan gelsin gaz bombası atsın sonra yere yığılın orda sevdiğini söyle daha romantik olur.Gaz maskesiyle gelirsen kız numara çevirdiğini anlar.

Muhahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşını söylemene pek gerek yokmuş.
  • Onun yerine kaçır,tecavüz et ailesi evlendirsin
  • F16 kirala ve şehri bombalat. Git ve dudaklarına yumularak şehirlere bonbalar yağsın her gece biz durmadan sevişelim de.

(Bonba taramalı olursa evet deme ihtimali daha yüksek)
  • quote:

süpersin yaa
  • Mahalleli linç eder.
  • bence nasaya söle sizi uzaya atsın orda stratosfer katmanından dünyaya atlarken benimle aşagıya atlar mısın de kanka

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Believe43 -- 28 Ağustos 2013; 19:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matiass2

adamın aksanına bayıldım
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.