Gelecegi görebiliyorum,senden bir dakika önce yazdım ehehehe
Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
Kız şuan başka şehirde herkes kıza sevdığimi söylemem konusunda zamanlaman kötü diyor bende bu yüzden pişmanlık duyuyorum kızın o çocukla ayrılcağını biliyorum çünkü sevdiği çocugun nasıl biri oldugunu biliyorum onla olmayacanı anladığı zaman kıza nsl davrammam lazım
ona ne çok yakın ne de çok uzak ol , sende kapanmaz bir boşluğa neden olacagını değilde , normal bir arkadaşın olduğunu hissettir. kızların tipik özelligi ilgi gösterirsin takmazlar , takılırlar ama mutlu olurlar , ilgini azalttınmıda morallerini bozup , sana yanasirlar.(yani çoğunlukla böyle olur)
quote:
Orijinalden alıntı: mumincalik
ona ne çok yakın ne de çok uzak ol , sende kapanmaz bir boşluğa neden olacagını değilde , normal bir arkadaşın olduğunu hissettir. kızların tipik özelligi ilgi gösterirsin takmazlar , takılırlar ama mutlu olurlar , ilgini azalttınmıda morallerini bozup , sana yanasirlar.(yani çoğunlukla böyle olur)
Keşke dediğin gibi olsa salı günü karşımda olacak o zaman anlaşılcak durum
Kız çocuktan umudu kesti bana dahada yaklaştı ben nasıl davranayım bu saatten sonra kız sevdiğimi biliyor
Hiçbirşey yapamazsın, yaşamaya devam edeceksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme