Şimdi Ara

Sevdiğimi söyledigim kız başkasını seviyormuş ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershanede 4 ay önce tanişdığım kız vardı.ben pek fazla o kızla konuşmuyordum.sonra kızla yavaş yavaş tanıdık birbirimizi ben kıza aşık olmuştum ama söyleyip onu kaybetmekten korkuyordum 2 ay gibi geçen zamanda yine söyleyemedim kızın başka birine aşık olduguna duyunca Dünyalar başıma yıkıldı 3 gün vicdan azabına girdim gittim kızı kenara çekip sevdiğimi söyledim kız şaşırdı msj attım ben onu seviyorum dedi ne yapmam lazım yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7rat -- 4 Şubat 2012; 0:54:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu7rat

Dershanede 4 ay önce tanişdığım kız vardı.ben pek fazla o kızla konuşmuyordum.sonra kızla yavaş yavaş tanıdık birbirimizi ben kıza aşık olmuştum ama söyleyip onu kaybetmekten korkuyordum 2 ay gibi geçen zamanda yine söyleyemedim kızın başka birine aşık olduguna duyunca Dünyalar başıma yıkıldı 3 gün vicdan azabına girdim gittim kızı kenara çekip sevdiğimi söyledim kız şaşırdı msj attım ben onu seviyorum dedi ne yapmam lazım yardım edin

başka birisini bul şaka şaka
    dostum öncelikle bir karizman olması lazım yani direk ben seni seviyorum benimle çıkarmısın dersen (eğer behlül değilsen) kız senle çıkmaz
    ben olsaydım basamakları yavaş yavaş çıkardım ve ondan intikamımı alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM REVENGE

quote:

Dershanede 4 ay önce tanişdığım kız vardı.ben pek fazla o kızla konuşmuyordum.sonra kızla yavaş yavaş tanıdık birbirimizi ben kıza aşık olmuştum ama söyleyip onu kaybetmekten korkuyordum 2 ay gibi geçen zamanda yine söyleyemedim kızın başka birine aşık olduguna duyunca Dünyalar başıma yıkıldı 3 gün vicdan azabına girdim gittim kızı kenara çekip sevdiğimi söyledim kız şaşırdı msj attım ben onu seviyorum dedi ne yapmam lazım yardım edin

dostum öncelikle bir karizman olması lazım yani direk ben seni seviyorum benimle çıkarmısın dersen (eğer behlül değilsen) kız senle çıkmaz
    Başlığa göre yazıyorum içeriği okumadım.

Sende başka birisini seveceksin kardeş

• quote:

quote:

Çek vur

• quote:

quote:

Ben kıza zaten uzun zamandır seni seviyorum dedım film orada koptu kız birbirimize çok yakındık ama olayın bu hale gelceginı tahmin etmezdim

• Beyler konuda johnny sins var dikkat
  • Yapcak bir sey yok unutcan yani

@Les paul guzel zamanlama bee :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 4 Şubat 2012; 1:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARC118i

Yapcak bir sey yok unutcan yani

Okumadım ama olayın ne olduğu belli. Sus bir şey söyleme bence.
    Kendini harap edersin birader. Ama sana gelirse ne ala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Unutmaya çalıştım olmuyor kız hergün yanımda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARC118i

Yapacağın bişey yok Arsenal scoutları gibi izlemede olacaksın. Ayrıldımı tekrardan ilgilenmeye başla. Sadece Sabret.
  • Sevdigi cocugun karizmasini bastirmaya calis kardesim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

Sevdigi cocugun karizmasini bastirmaya calis kardesim .

çok doğru bunu dinle bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

Sevdigi cocugun karizmasini bastirmaya calis kardesim .

Çocukta tip olsa oda yok serseri tipten yapacaz bırşeyler
  • Kız şuan attığım msjlara cevap vermiyor aradım ama meşgule aldı onla karşı karşıya geldiğimde nsl davranmalıyım
  • quote:

Kız şuan attığım msjlara cevap vermiyor aradım ama meşgule aldı onla karşı karşıya geldiğimde nsl davranmalıyım

Kiz bisey demedigi surece o yokmus gibi davran istifini bozma yani reyizssszz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

quote:

Kız şuan attığım msjlara cevap vermiyor aradım ama meşgule aldı onla karşı karşıya geldiğimde nsl davranmalıyım

Kiz bisey demedigi surece o yokmus gibi davran istifini bozma yani reyizssszz

dinle bu hocayı
  • oncelikle cool takil , sacina yeni sekiller ver (apaci gibi dik demiyorum kendine yakisani bul) kiyafetlerine ozen goster karizman artsin biraz gerekirse kizi hic takmiyomus gibi davran... o cocuktan ayrilirsa seninle ilgilenebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altin yumurtlatan horoz

oncelikle cool takil , sacina yeni sekiller ver (apaci gibi dik demiyorum kendine yakisani bul) kiyafetlerine ozen goster karizman artsin biraz gerekirse kizi hic takmiyomus gibi davran... o cocuktan ayrilirsa seninle ilgilenebilir...
    bay bay de
  • Kardesim bu saate kadar kiz senle ilgilenmediyse bundan sonra mucize bekleme seninle ilgilenen kizlara yonel
  • quote:

Orijinalden alıntı: scola

Kardesim bu saate kadar kiz senle ilgilenmediyse bundan sonra mucize bekleme seninle ilgilenen kizlara yonel

Banada bu koyuyor söylemeden önce yanımdan ayrılmayan kız şuan hic konuşmuyor unutsam unutamıyorum ne yapcam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.