Senin daha anlamlı şeylerle uğraşmanı beklerdim. Cık cık cık...
bööö
Allah Belanı Versin Niye Terk Ettin Beni Allahsız
tanıyormuyum seni gelde tanışalım artık
harbi mi ? ciddi mi ?
Gelemezsem üzülme tmm mı?
bir zamanlar sevdiğim kişiye seni çok yanlış tanımışım demek isterdim.
okuma
s0n 7..
sevdiğim kişiye değil ama kendini bi bok sanma derdim birine
Bu ilişki daha fazla ilerledikçe daha çok acılar çekeceğiz ama olmayacak işte...
Sonu hüsranla bitecek...
Bunu yüzüne söylemek isterdim ama onu kaybetmek istemiyorum
zaman herşeyin ilacı
seni özledim le eşşek
Hayat..
quote:
Orijinalden alıntı: öSCi
seni özledim le eşşek
Kaçagım eşkiya aşklar yaşarım durmadan Kaşla göz dagla uçurum arası... Konar göçerim Sürgünlügümü yurtlamaz yerleşik sevdalar... Sıgsın isterler defnelerim küçücük saksılarıma Yetmez dag başlarının teslimiyeti istenir Ya katli Ya ihanetim..... Bilmezler bir başka bir yol oldugunu Yani ben eşkiya Her yanı pusu Gözlerimde ki dumanlı daglara sevdam Zülfümde gölgeye sıgınmam bundardır.... O zaman keyif çatarim silah diye sevdagının doruguna Buzullar erir nehirler yatak değistirir Sevdalarımı ışıklarında yıkarlar Sonrada yürekleri seslerinde gürül gürül akarlar Çıplak suretleri dag baslarını resmeder O den iklim degişir guzun olur Yüregimden gayrısına sır vermedıgım dogrudur Kaçaklık bu hadi gel şahrudum Daglara gölge verelim....... Gögüsüm tahtasının altı ol Yoksa vuracak beni hasretin bir tenhada Yakışırmı bir kaçaga Ecel eliyle ölmek......
anladın mı?
kızım sen beni kaybedersen belki ben başkasını bulamam ama sende benim gibisini bi daha bulamazsın.. unutma bunu..
Gökyüzündeki yıldızlardan bir salıncak kurdum, bir o yana bir bu yana sanki uçuyordum...