Şimdi Ara

Sevdıgınız kısıyı hergun gordugunuz halde nasıl unutabılırsınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marsis

Yaptığın çok saçma bişey .

Gidip söylemelisin,kaybedeceğin hiçbirşey yok. Başkasını takmamalısın bence.

Kardesım dogru soyluyorsun ama yakın arkadasının olayını ogrenınce benımde cesaretım kırıldı.

Kendımı onun yerıne koyuyorum benım cok yakın arkadasım bır kızı severken ben o kızla cıkamam belkı cok sevıyorumdur ama cıkamam arkadasımla aramı bozmak ıstemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeepBeep

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Yaptığın çok saçma bişey .

Gidip söylemelisin,kaybedeceğin hiçbirşey yok. Başkasını takmamalısın bence.

Kardesım dogru soyluyorsun ama yakın arkadasının olayını ogrenınce benımde cesaretım kırıldı.

Kendımı onun yerıne koyuyorum benım cok yakın arkadasım bır kızı severken ben o kızla cıkamam belkı cok sevıyorumdur ama cıkamam arkadasımla aramı bozmak ıstemem .

Bu konuda haklı olabılırsın arkadası severken kız senı sevse bıle kabul etmeyebılır
  • yeni bi hatun yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travian_tr

yeni bi hatun yaparak

Yenı hatun fayda edecek gıbı deyıl yazdıklarını okursan gercekten sevıyor sanırım =)
  • ulan sen benim gibi sevsen hayata küserdin be ADAMIM TOPARLAN biraz ben 3 senedir unutamıyorum evlenmeyi düşünüyorduk yani en azından ben öyle sanmışım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.