Şimdi Ara

Sevdıgınız kısıyı hergun gordugunuz halde nasıl unutabılırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırısını cok sevıyorsunuz ama o kısıye bunu soylememenız gerek kabul etme olasılıgı cok yuksek oldugu halde bunu ona soyleyemıyorsunuz ve hergun yuzyuzesınız bu kısıyı nasıl kafamızdan sılıp atabılırız .

• kabul etcekse neden solemiyosun kic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

kabul etcekse neden solemiyosun kic

kardesım onun cok yakın arkadası benden hoslanıyor boyle 2kızın arasına gırmek ıstemıyorum .
  • sevgilimden ayrılınca bunu dinliyodum her gün defalarca... şarkıya geçiş süper

• hergun yuzyuze bakarken unutmak cok zor olabılır gercekten seven ıcın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

sevgilimden ayrılınca bunu dinliyodum her gün defalarca... şarkıya geçiş süper

bu kadar kötü bir şarkıyı dinle. kesin yani odak noktan bu olur. kesin unutursun

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

sevgilimden ayrılınca bunu dinliyodum her gün defalarca... şarkıya geçiş süper

bu kadar kötü bir şarkıyı dinle. kesin yani odak noktan bu olur. kesin unutursun

ceyhunun şıırlerı guzel normalde ama pek ıyı okuyamamıs bu sefer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan açmayn şöyle konuları ya

girmeyeyim dedim dayanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 1 Kasım 2010; 16:59:58 >
  • Kendine 1 ay ver.Hala duygular güçlüyse söyle çünkü oğlum kendine gel herzaman genç kalmayacağız bir etrafına bak bir anda otobüste sana yer verirler ve koltuğa oturduktan sonra keşke yle başlayan bu cümleyi kurma.Eğer o kadar önemliyse söyle olm.Böyle olmaz.Ben bugün söyledim mesajla ama hala cevap gelmedi ama ben o kadarda sevmiyorum.Hadi sabahlar ola hayırlar ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

Kendine 1 ay ver.Hala duygular güçlüyse söyle çünkü oğlum kendine gel herzaman genç kalmayacağız bir etrafına bak bir anda otobüste sana yer verirler ve koltuğa oturduktan sonra keşke yle başlayan bu cümleyi kurma.Eğer o kadar önemliyse söyle olm.Böyle olmaz.Ben bugün söyledim mesajla ama hala cevap gelmedi ama ben o kadarda sevmiyorum.Hadi sabahlar ola hayırlar ola

Cok sevıyorum uyuyamıyorum son zamanlarda bu yuzden unutmak ıcın bır tavsıye alabılırmıyım dıye sıze sordum =)
  • ver odunu gitsin. baktın olmadı, senden hoşlanana yazılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

ver odunu gitsin. baktın olmadı, senden hoşlanana yazılırsın

Ben bu kız ıcın ona oranla cok daha guzel bır kızdan ayrıldım ama tam aramız ıyı oldu teklıf etmek ıcın uygun zaman arıyordum kankası gırdı ısın ıcıne

Bu kıza ınanılmaz derecede tutuldum boyle sevmemın sebebı guzellıgı degıl onda farklı bırseyler var yanındayken cok degısık duygular hıssedıyorum

Bu olmazsa dıyerıne yazılma gıbı bır nıyetım yok . BU kızıda unutmayı denıyorum ama acı cekıyorum sadece teklıfde etmek ıstemıyorum dıyerının hoslandıgını duyunca
  • Tuvalet ihtiyacını giderirken düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeepBeep

quote:

kardesım onun cok yakın arkadası benden hoslanıyor boyle 2kızın arasına gırmek ıstemıyorum .

sacmalik. durduk yere kendine aci cektiriyosun. ya da senin sevdigin kiz seni sevmiyor ve senden hoslanani da kaybetmek istemiyosun sen iki kiz arasinda kalmissin dogru mudur ?
  • arkadaşım manyakmısınız ya genç adamsın takma kafana bu kadar. biri olmadı biri . Sen sanıyormusunki o kız sadece senle ilişki kuracak. Kim bilir kaç tane daha yazılan vardır o kıza ve de kim bilir kaç tanesine yüz veriyodur. Takma bunları rahat ol ya arkadaşın dediği gibi yazıl ona olmadı diğerine gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

quote:

sacmalik. durduk yere kendine aci cektiriyosun. ya da senin sevdigin kiz seni sevmiyor ve senden hoslanani da kaybetmek istemiyosun sen iki kiz arasinda kalmissin dogru mudur ?

Hayır benden hoslanan kızın benden soguması ıcın kardesım gıbı sozler soyluyorum laf arasında hoslandıgım kız bana karsı ne hıssedıyor pek bır fıkrım yok ama laf arasında karsılıklı ıltıfatlar oluyor belkı sadece begenıyor sevgı babında bırsey hıssetmıyorda olabılır .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır benden hoslanan kızın benden soguması ıcın kardesım gıbı sozler soyluyorum laf arasında hoslandıgım kız bana karsı ne hıssedıyor pek bır fıkrım yok ama laf arasında karsılıklı ıltıfatlar oluyor belkı sadece begenıyor sevgı babında bırsey hıssetmıyorda olabılır .

e daha ne aci cekiyosun ne geregi var rahat olan sen ol sevdigin kiza soyle o seni sevmiyorsa ondan sonra unutmaya calisirsin ondan sonra aci cekersin cekeceksen bu yuku atarsin en azindan

• quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Tuvalet ihtiyacını giderirken düşün

denemiştim ben bunu lise dönemindeyken ma bi işe yaramamıştı diye hatırlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

e daha ne aci cekiyosun ne geregi var rahat olan sen ol sevdigin kiza soyle o seni sevmiyorsa ondan sonra unutmaya calisirsin ondan sonra aci cekersin cekeceksen bu yuku atarsin en azindan

Yakın arkadası benden hoslanmasaydı teklıf edıcektım buyuk bır olasılıklada kabul edecegını dusunuyordum ama arkadası severken kabul etme ıhtımalıde azalıyor bu yuzden hıc bu ıse gırmek ıstemıyorum en azından unutabılırsem 2sıylede arkadas olarak kalabılırım .

• Yaptığın çok saçma bişey .

Gidip söylemelisin,kaybedeceğin hiçbirşey yok. Başkasını takmamalısın bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.