Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı kendinize bağlamanın 9 kısa yolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

Okumayın bağlamak için 1 ip yeter

Sen ciddi misin ? Seni gören ip eline almadan kendi kendini parçalar

Beni görmeden nasıl yargılıyosun sayın müneccim fındık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam çalışma olasılığı nedir acil cevap pls

okulda küçükte olsa bir çevren varsa %95
  • kız arkadaşımı elimde tutacağım diye rol yapacaksam ne anladım o ilişkiden.beni böyle sevsin seven diyen hayalperestlerden değilim, illa bazı yönlerini törpüler yada parlatırsın ama sürekli rol yapmak da yorar adamı.

• Artık sıkılmadınız mı?

Yalnızca kadınlar için "kararlı olmaya, esprili olmaya, adam gibi adam olmaya" uğraşmaktan bıkmadınız mı? Karakteriniz değişmeden, farklı bir adam olmadan, şimdiye kadar elinde tutamadığın bir kızı, taktiklerle elinde tutamazsınız.

Ucuz Amerikan sit-comlarında yaşamıyoruz ne yazık ki. Saçma sapan "pick-up line"lar da hiçbir kızda işe yaramıyor. Hatta sanırım 80'lerden bu yana işe yaramıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 20 Mayıs 2015; 17:17:31 >
  • bunlar yaparken kanka olmayında yanlışlıkla
  • Kelin ilacı olsa başına sürer , der giderim.

• 24ünden sonra oturup evde kaldım diye ağlayan cinse bu kadar değer bile verilmez.
    Kızlar için kendini değiştirmeye çalışan aciz varlıklara lafım bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Kelin ilacı olsa başına sürer , der giderim.

Ne bilip ne konuşuyosun

• En azından emeğe saygı kalmamış bu forumda konu beğenilmez laf soktuğunu sanan ergenin yorumu beğeni alır çoluk çocukla dolmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

neresi kısayol kardeş bunun sen bildiğin mükemmel insan olmayı anlatmışsın

kız arkadaş yapmanın kısa yolunu ben anlatayım

şimdi hiç tanımadığın ama hoşlandığın bi kızın yanına gidiceksin cesaretli olman lazım

aptal bi şey söyleyip kızla tanışacaksın kızın senin hakkında ne düşündüğü önemli değil

sonra kıza diyeceksin ki ya çok özür dilerim çok fena saçmaladım senin yanında çok heyecanlanıyorum

şimdi kız salak değilse anlamıştır hoşlandığını ve kendisinden birinin hoşlandığı için kız bayağı mutlu olacak ve sen bunu direk ben senden hoşlanıyorum şeklinde söylemediğin için herhangi bir cevap vermesine de gerek olmayacak susacak gülümseyecek

işimiz buradan sonra çok kolay

kız aptal aptal sırıtırken bir anda arkanı dönüp gideceksin

eğer kız arkandan dur bi dk bişey dicem filan derse geri dön kız senindir

eğer arkanı dönüp giderken kızdan tepki alamazsan hiç sorun değil uzaktan bir yerden kızı takip etmeye devam edeceksin

kız tenha bir yere girdiğinde çevredeki sert bir cisimle kızın kafasına vurman gerek tam kafasının arkasına vuracan kız bayılsın yanlız çok önemli etrafta gören filan olmasın kız senindir

Hocam az once yaptım , kız öldü. Ne yapmamı onerırsınız sımdı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala bunlara inanlar var ya ben bişe demiyorum artık.
    Abi seviyosan içinden geldiği gibi davran. Kızlar böyle ordan burdan okuyup özentilik yapanlardan hoşlanmaz. Doğal davranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

şimdi hiç tanımadığın ama hoşlandığın bi kızın yanına gidiceksin cesaretli olman lazım

aptal bi şey söyleyip kızla tanışacaksın kızın senin hakkında ne düşündüğü önemli değil

sonra kıza diyeceksin ki ya çok özür dilerim çok fena saçmaladım senin yanında çok heyecanlanıyorum

şimdi kız salak değilse anlamıştır hoşlandığını ve kendisinden birinin hoşlandığı için kız bayağı mutlu olacak ve sen bunu direk ben senden hoşlanıyorum şeklinde söylemediğin için herhangi bir cevap vermesine de gerek olmayacak susacak gülümseyecek

eğer arkanı dönüp giderken kızdan tepki alamazsan hiç sorun değil uzaktan bir yerden kızı takip etmeye devam edeceksin

kız tenha bir yere girdiğinde çevredeki sert bir cisimle kızın kafasına vurman gerek tam kafasının arkasına vuracan kız bayılsın yanlız çok önemli etrafta gören filan olmasın kız senindir

kız sizindir hocam siz gömeceksiniz yapacak bir şey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

kız sizindir hocam siz gömeceksiniz yapacak bir şey yok

Yaşın kaç abicim senin saat geç oldu yat artık okula giderken beslenme çantanı unutma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.