sevdiğin kişiyi kırdıysan durma git ve özür dile...ama neden kırdığın çok önemli belki haklı taraf sensin kırılması gerekiyordu
git kendini camdan at..kesin çözüm
hala açıklamamışıbn kardeş nasıl yardım bekliyorsun
KAsayı yan yatır düzelir.
valla ben o eşşekliği yaklaşık 6 ay önce yaptım hala affedilmedim... moral bozmak gibi olmasın ama... sen yinede pes etme derim ben sana...
quote:
Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
Ya sana patladık kusura bakma..
Ama öyle yani insanlardan nasıl bir yardım bekliyosunuz ki.. Kafa mı buluyorsunuz yoksa..
Bu durumda ne yapılacağını en iyi sen bilebilirsin, o kırdığın kişiyi forum tanımıyor, sen tanıyorsun..
Yanlış mıyım
Haklısın ya. Konuların mantığı zaten teknik yardım bölümünde açılan konuların mantığıyla aynı.
"Ekran kartım bozuldu ne yapayım" "Ses kartımda sorun yok ama makineden ses gelmiyor" "işlemcim su kaynatıyor ne yapayım"
aynı şekilde
"kız arkadaşımla kavga ettim yardım" "birinden hoşlanıyorum ne yapmalıyım" "sevgilim şu an cinnet geçirmekte nasıl durdurabilirim"
ya bunlar özel meseleler, birkere kendiniz bunu çözemedikten sonra bırakın çünkü bunu eğer siz kendiniz halledemiyorsanız gerisini getirmeniz mümkün değil mantıken olmaması lazım.
Sen haklıysan hiç bişey yapma.
ya tabiki tek suç bnde deil ama ağır şeyler söyledm söylememem gerekiodu kendimi kontrol edemiorum bu durumlarda ağzıma ne gelirse söylüorum bu arada bu konuyu açmamdan raadsız olan arkadaşlardan özür dilerm lütfn onlar zaman harcamsn bişeler yazma için
Bunu ona söylesen daha yararlı olmazmı yani buraya konu açmak yerine
ya haklısın ama bunu nası yapıcamı bilmiorum
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
umarım
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
Özür dile özür dilemek kötü bişey değildir suçunu bilip özür dilemen aranızı düzeltecektir
quote:
Orjinalden alıntı: norah_jones
ya haklısın ama bunu nası yapıcamı bilmiorum
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Nası bilmiyosun.. Bi mesaj felen atarsın konuşabilirmiyiz dersin.. Olup biteni ne kadar pişman oldunu anlatırsın bu kadar basit.
sorun halloldu arkadaşlar kızanlar oldu bana biliorum böle bi konu açtıım için ama yinede saolun herkese çk tşkr ederim