Şimdi Ara

Seven Deadly Sins

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizinin yanında filmi izleyen var mıdır bir de bu çıkacağı konuşulan mobil oyun hakkında detaylı bilgi bilen kimseye ulaşabilir miyim ki ben de araştırıyorum ancak henüz net bir detay bulamadım bulursa güncelleyeceğim

• Ben filmini izledim. Sahneler vb güzel ama hikaye filler yani izlemesen de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin hikayesi manganin düştüğü bok çukurundan çok daha iyi bu arada düşün yani nereden nereye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film son sezona 10 basar.
  • Keşke ana konudan devam etseydin.Aramaya inanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Filmin hikayesi manganin düştüğü bok çukurundan çok daha iyi bu arada düşün yani nereden nereye.
    Foseptik arc(şimdi uydurdum) ne zamandan itibaren başlıyor.230'dayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Foseptik arc(şimdi uydurdum) ne zamandan itibaren başlıyor.230'dayım

Alıntıları Göster
    257de kapağı açıyor 307de foseptiğe düşüyor 335de kaderini kabul edip bokun içinde yüzmeye başlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

257de kapağı açıyor 307de foseptiğe düşüyor 335de kaderini kabul edip bokun içinde yüzmeye başlıyor.

Alıntıları Göster
    Şimdi çok merak ettim işte
  • quote:

Şimdi çok merak ettim işte

Alıntıları Göster
    Aga ben NNTnin tamamen kaybedildigini kabullendim artik sadece daha ne kadar kötüleşebilir görmek için okuyorum.

• quote:

Aga ben NNTnin tamamen kaybedildigini kabullendim artik sadece daha ne kadar kötüleşebilir görmek için okuyorum.

Alıntıları Göster
    Hangisi daha kötü ?

Black clover,nnt ?

Black cloverın mangakasına sempati duyuyorum,Kendi imkanlarıyla elinden geleni çizmeye çalışıp uğraşan garibanlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 10 Şubat 2020; 16:19:56 >
  • quote:

Hangisi daha kötü ?

Black clover,nnt ?

Black cloverın mangakasına sempati duyuyorum,Kendi imkanlarıyla elinden geleni çizmeye çalışıp uğraşan garibanlar gibi

Alıntıları Göster
    Black Clover batağına girmekten o ilk bölümdeki bağırmalar sayesinde kurtuldum o yüzden bilemiyorum
    Teşekkürler Asta

• quote:

Black Clover batağına girmekten o ilk bölümdeki bağırmalar sayesinde kurtuldum o yüzden bilemiyorum
    Teşekkürler Asta

Alıntıları Göster
    Animesini izlemeye mi çalıştın Baştan hata.Mangasını okursan sesini duymak zorunda kalmazsın
  • 3 sezonun blu rayı çıkınca beyaz kan tekrar kırmızı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Şubat 2020; 19:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

3 sezonun blu rayı çıkınca beyaz kan tekrar kırmızı olacak
    Manganin 300. Sayidan sonrasinin çöpe atilmasi ve tekrar yazilmasi lazim serinin kurtulamasi icin

• Black clover baştan beri kötü olduğu için kimse yadırgamıyor ama nanatsu 1. ve 2. sezondan sonra böyle bir çöp sezon çıkarınca herkes yadırgadı. Bu arada astanın bağırma sesleri 30. bölümlerden sonra azalıyor baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 11 Şubat 2020; 0:5:10 >
  • İlk 5-10 bölümden sonra Asta'nın sesi bana normal gelmeye başlamıştı. Ya alıştım ya da bağırmıyor artık. Günceldeyim şuan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Nice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

İlk 5-10 bölümden sonra Asta'nın sesi bana normal gelmeye başlamıştı. Ya alıştım ya da bağırmıyor artık. Günceldeyim şuan.
    Pierrot animesi izliyorsun.Allah sabır versin
  • quote:

Pierrot animesi izliyorsun.Allah sabır versin

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.