quote:Orjinalden alıntı: greenhell hacu güvendik sana indirdim, kötü çıkarsa 700 mb kota borcun var Det zaten sınırsız
dün gece indirdiğim 4 filmden biri, daha hiçbirini izleme şansım olmadı, bakalım hangileri güzel sınırsızında bi sınırı var hacu
quote:Orjinalden alıntı: çaaari izlediniz mi nan filmi izledim eh işte desemde bi rosario dawson hayranı olarak çok güzel diyebilirim
quote:Orjinalden alıntı: Wasted Years arkadaş sonunu söylemese daha iyi olacakmış... he valla... tam will smith severim çaaaride sefmişse filmi bi izliyelim bakalım diye içimden geçirirken mesajı görünce kötü oldum
quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil Ya seven pounds sa giderim, fazla bir şey değilmiş nasolsa. sana okulda bunları mı öğretiyorlar? ---- film için: Gördüm bu filmi, sıkıcı diyorlar, konusu tam olarak nedir?
quote:Orjinalden alıntı: çaaari izlediniz mi nan filmi 720psini indirdim. DVdye yazdım. Yazmamış olsam izleme ihtimalim yüksekti ama DVDye yazınca unutuluyor gidiyor.
quote:Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r quote:Orjinalden alıntı: çaaari izlediniz mi nan filmi Çağrı sen ölmedin mi? Niye öleyim nam ölmemi mi isteyenler var yoksam greeeeeeenhell da get cezurib, kaymış yıllar Yahu filmin sonu öyle değil siz izleyin bekirseniseviyom konusu kısaca fedakarlık StranGe seni sinema bölümündeki the shining konusuna bekliyordum ama gelmedin
quote:Orjinalden alıntı: çaaari Şimdi mi açtım acaba.. Yoksa.. bu gün konuyu hortlatmanın esprisi nedir
quote:Orjinalden alıntı: çaaari Acaba bugün mü hortlatmışım.. yoksa.. 2 gün önce konuyu hortlatmanın esprisi nedir