quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r quote:Orjinalden alıntı: çaaari izlediniz mi nan filmi Çağrı sen ölmedin mi? Niye öleyim nam ölmemi mi isteyenler var yoksam Yok lan öyle sordum
quote:Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r quote:Orjinalden alıntı: çaaari Besese'ye ha! Geber!! /> koruyucu meleğeeem
quote:Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r quote:Orjinalden alıntı: çaaari Besese'ye ha! Geber!! /> yok sen illa öldürcen beni caddyy kessin izle sevıç tehlikeli sularda yüzüyosun bak
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Neymiş film sona ermeden böyle yorumlar yapmamak gerekiyormuş. Sanırım biraz dağıldım ben. kim dağıttı seni canım, gel toparlayam
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Neymiş film sona ermeden böyle yorumlar yapmamak gerekiyormuş. Sanırım biraz dağıldım ben. kim dağıttı seni canım, gel toparlayam Son gözlerle ilgili olan sahnede ki bakışlar dağıttı beni @çaaari gülme nan a.e.s.
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Neymiş film sona ermeden böyle yorumlar yapmamak gerekiyormuş. Sanırım biraz dağıldım ben. kim dağıttı seni canım, gel toparlayam Son gözlerle ilgili olan sahnede ki bakışlar dağıttı beni @çaaari gülme nan a.e.s. izlemeyin böle filmleri, pisikolojiniz bozulacak izle the code, freemanı banderası keyfine bak