Şimdi Ara

Sevencore / Shootmania

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 oyununda download linkini yollamışlar.Sanırım betalar başlamış.İsteyen bakabilir.
    NOT : 2 oyunda birbirinden farklı oyunlardır.

• Shootmania iyi gibi sevencore'u pek beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

2 oyununda download linkini yollamışlar.Sanırım betalar başlamış.İsteyen bakabilir.

Sevencore sadecce almanya ve fransa için cbt oyuncu kabul ediyor diye duymuştum ama
    Edit:Ben girdiğime göre bizlerede açık.RF online seven birinin kesinliklikle bu oyunuda denemesini tavsiye ediyorum.Grafikleri ve skilleri tatmin edici questler aşırı sıkıcı değil denemede fayda var bu kıtlık'ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebirthS -- 16 Temmuz 2012; 1:34:36 >
  • Stormania free olsa varya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebirthS

quote:

2 oyununda download linkini yollamışlar.Sanırım betalar başlamış.İsteyen bakabilir.

Sevencore sadecce almanya ve fransa için cbt oyuncu kabul ediyor diye duymuştum ama
    Edit:Ben girdiğime göre bizlerede açık.RF online seven birinin kesinliklikle bu oyunuda denemesini tavsiye ediyorum.Grafikleri ve skilleri tatmin edici questler aşırı sıkıcı değil denemede fayda var bu kıtlık'ta.

RF Online seven biriyim biraz daha açar mısın o kısmı

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Orijinalden alıntı: RebirthS

quote:

RF Online seven biriyim biraz daha açar mısın o kısmı

Dostum ortam silahlar felan Benim kişisel fikrim Sci-fi mmorpg seven ve kasvetli ortamlar bana göre diyen birisi isen denemen lazım.Rf'de bana öyle gelmiştir .2.3 GB bir client'i var AKK sorunu yoksa denemeni tavsiye ediyorum.Yanlız oyun almanca ben çakamadım bağzı yerlerini.Link şuhttp://file.gpotato.eu/gPotator/Sevencore_DE.exe

• Sevencore Almanca ve Shotmania'da paralı olacak.Sevencore'yi biraz oynadım ve beğendim.Oynanış bir non target oyun gibi rahat.Skill efektleri ve grafikler güzel.Şuan için gözüme çarpan tek eksiği klas sayısı az.3 tane klas mevcut mage , warrior ve gunner.Görevlerde ok işareti ile nereye gideceğini gösteriyor.Oyunda bineklerle uçmada mevcut.Aşağıdaki videoyu izleyin.

Shootmania'ya gelirsek 16 euro ücreti vardı galiba.Ayrıca bu yayımcıların Trackmania adında güzel bir araba yarışı oyunlarıda mevcut.Bana bir kod vermişlerdi şimdi geçersiz diyor.

Bineğimden aşağı indim ve yanımda dolaşıyor.Sağ üstteki ok işaretide görev yaparken size yön gösteriyor.Ben gunneri beğendim fakat diğer classlar biraz kötü gibi.Pvp varsa bu oyun tutar en azından ben oynayacağım.İngilizcesi ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
     Sevencore / Shootmania

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Temmuz 2012; 19:23:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.