Şimdi Ara

Severek bitirdiğiniz oyunlar Türkçe olarak tekrar hazırlansa ne yapardınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunun gereksiz olduğunu düşünen arkadaslar neden sizin gözünüzde gereksiz olan bir konuya mesaj yazıyorsunuz ki ben ilk mesajda konunun bana göre gereksiz olduğunu düşünürsem okumadan yazmadan çıkarım yani bu forumda binlerce insan var ve binlerce farklı görüş var demek oluyor bu yuzden size gereksiz gelen bir konu baskasına faydalı olabilir umarım ne demek istediğimi anlatabilmisimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

Orijinalden alıntı: NeutrogeN

Uncharted 3'ü bitirdikten sonra keşke 1 ve 2 de Türkçe olsaydı dedim kendi kendime ve aklıma böyle bir konu açmak geldi. Evet severek bitirdiğiniz oyunlar yeniden Türkçe olarak karşınıza çıksa ne yaparsınız ? İlk olarak ben cevabımı vereyim, oturur büyük bir keyifle oynardım yeniden. Böyle bir şeyin yapılması çok zor olmasa gerek. Bu tür oyunlar için Türkçe seslendirme paketleri hazırlanıp playstation store üzerinden satılabilir diye düşünüyorum.

Peki siz değerli oyuncuların bu konu hakkındaki fikirleri nelerdir ?

God of war türkçe olsa süper olurdu ya harika bir oyun zaten türkçe de olga tadından yenmez.umarım bir gün yaparlar ama pek umudum yok maalesef

God of War'in 2013'te gelicek yeni oyunu icin Turkce soylentileri vardi bir ara yanilmiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farketmez, yine bitiririm..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.