Şimdi Ara

Severek bitirdiğiniz oyunlar Türkçe olarak tekrar hazırlansa ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted 3'ü bitirdikten sonra keşke 1 ve 2 de Türkçe olsaydı dedim kendi kendime ve aklıma böyle bir konu açmak geldi. Evet severek bitirdiğiniz oyunlar yeniden Türkçe olarak karşınıza çıksa ne yaparsınız ? İlk olarak ben cevabımı vereyim, oturur büyük bir keyifle oynardım yeniden. Böyle bir şeyin yapılması çok zor olmasa gerek. Bu tür oyunlar için Türkçe seslendirme paketleri hazırlanıp playstation store üzerinden satılabilir diye düşünüyorum.

Peki siz değerli oyuncuların bu konu hakkındaki fikirleri nelerdir ?

• Öyle sonradan gelmez. Ama olursa oyunu tekrar bitirirdim.
  • Zaten uncharted 1 ve 2 nin türkçe yaması var nette imkanlar uygunsa oynanabiliyor ben birde türkçe bitirdim 1 ve 2 yi sonra 3 ü bitirdim baya güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Zaten uncharted 1 ve 2 nin türkçe yaması var nette imkanlar uygunsa oynanabiliyor ben birde türkçe bitirdim 1 ve 2 yi sonra 3 ü bitirdim baya güzel oldu

Whatt the? .. nasil turkce oynadin 1 ve 2 yi? . biraz acar misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutrogeN

Uncharted 3'ü bitirdikten sonra keşke 1 ve 2 de Türkçe olsaydı dedim kendi kendime ve aklıma böyle bir konu açmak geldi. Evet severek bitirdiğiniz oyunlar yeniden Türkçe olarak karşınıza çıksa ne yaparsınız ? İlk olarak ben cevabımı vereyim, oturur büyük bir keyifle oynardım yeniden. Böyle bir şeyin yapılması çok zor olmasa gerek. Bu tür oyunlar için Türkçe seslendirme paketleri hazırlanıp playstation store üzerinden satılabilir diye düşünüyorum.

Peki siz değerli oyuncuların bu konu hakkındaki fikirleri nelerdir ?

God of war türkçe olsa süper olurdu ya harika bir oyun zaten türkçe de olga tadından yenmez.umarım bir gün yaparlar ama pek umudum yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

Zaten uncharted 1 ve 2 nin türkçe yaması var nette imkanlar uygunsa oynanabiliyor ben birde türkçe bitirdim 1 ve 2 yi sonra 3 ü bitirdim baya güzel oldu

Aynen biraz acarmisin nasıl olucek bu is

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar oynardım
  • Türkçe olarak tekrar oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

Aynen biraz acarmisin nasıl olucek bu is

cfw li makinelere oluyor yanılmıyorsam.

• Pek birsey hissetmezdim

• Ben tekrar oynardım. Özellikle MGS 4 de ara videolar da ve telsiz konuşmalarında ne anlatılmak istendiğini harfi harfine anlamak isterdim. Kojima' nın hayal dünyasını anlamaya çalışırdım. Umarım MGS 5 Türkçe alt yazılı çıkar. Bütün oyunlarda Türkçe dublaj isterim ama MGS serisinde istemem. Çünkü Snake' in ses tonunu kimse taklit edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ben tekrar oynardım. Özellikle MGS 4 de ara videolar da ve telsiz konuşmalarında ne anlatılmak istendiğini harfi harfine anlamak isterdim. Kojima' nın hayal dünyasını anlamaya çalışırdım. Umarım MGS 5 Türkçe alt yazılı çıkar. Bütün oyunlarda Türkçe dublaj isterim ama MGS serisinde istemem. Çünkü Snake' in ses tonunu kimse taklit edemez.

En azından alt yazı koysunlar.Ama tabi o bile imkansız.
  • Yapımcılar eski oyunlara ufak bir yama bile çıkarmak istemiyorken zaman ve para harcayıp bu tür getirisi olmayan işleri yapmalarını beklemek, hayalini bile kurmak pek mantıklı değil.
  • Oynamazdım bile Türkçe seçeneğiyle çıkan oyunları da Türkçe oynamadım zaten. Bana göre hoş olmuyor her şey orjinalinde güzel.
  • Tekrar oynamam bir oyunu bitirince tekrar bitirmek sarmıyor
  • Ne kadar gereksiz bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

Ne kadar gereksiz bir konu.

Al benden de o kadar.

Maksat konu açmış olmak.

"Babanızın traktör olduğunu öğrenseydiniz ne yapardınız?"dan farkı varsa açıklasın biri.

Daha fazla kirletilmemiş bir forum dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

Ne kadar gereksiz bir konu.

Al benden de o kadar.

Maksat konu açmış olmak.

"Babanızın traktör olduğunu öğrenseydiniz ne yapardınız?"dan farkı varsa açıklasın biri.

Daha fazla kirletilmemiş bir forum dileğiyle...

Ben de aynı şeyi söyledim de arkadaş yedirememiş şikayet etmiş sanırım silmişler mesajımı bir arkadaşın mesajını da aynı şekil de.
  • Arkadaşlar nezaket kuralları çerçevesinde bir şeyler paylaşalım diye bir konu açtık. Gereksiz olduğunu düşünüyorsanız gidin şikayet edin. Sizin gibi konulara girip gereksiz vs. yazan şahıslara akıl erdiremiyorum.
    Düzenleme : Üstelik kimsenin mesajını şikayet etmedim. Sizin mesajlarınızı gereksiz gören birileri olmuş ki silmiş demek. Kullandığınız kelimelere dikkat edin, efendi olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutrogeN -- 10 Aralık 2012; 10:14:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.