Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus zenfone 5 rootluyken güncelleme sonrası açılmadı, recovery ekranına giriyor ama pc ler görmüyor, sizce bu sorun çözülebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

pm attım

Hocam HTC M7 boot çöktü sanırım, birden kapandı durduk yere.PC bağlayınca bağlantı sesi veriyor sadece düzelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

pm attım

Hocam HTC M7 boot çöktü sanırım, birden kapandı durduk yere.PC bağlayınca bağlantı sesi veriyor sadece düzelir mi?

su an randımanlı bir jtagı yok hocam..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: berkelium

Asus zenfone 5 rootluyken güncelleme sonrası açılmadı, recovery ekranına giriyor ama pc ler görmüyor, sizce bu sorun çözülebilir mi?

ugrasmak laızm duzeleb,ilir hocm...

• BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    haklıısn hocam,bir yere verdim yapamadı.j-tag görmemiş cihazı
  • Mesaj attım bakabilir misniz ?
  • Hocam 2hafta önce Tuğrul CANVERDİ olarak HTC Desire 500 göndermiştim ordudan, geçen hafta cihaza bakmadığınızı söylediniz, şimdide telefonuma cevap vermediniz. Şuanki durumu nedir bilgi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma52

Hocam 2hafta önce Tuğrul CANVERDİ olarak HTC Desire 500 göndermiştim ordudan, geçen hafta cihaza bakmadığınızı söylediniz, şimdide telefonuma cevap vermediniz. Şuanki durumu nedir bilgi alabilirmiyim?

hocam sabah telefonalra bakamıyorum genelde cogu musteri bu yuzden ogleden sonra arar...

3-5 gun daha sabredin olmadı iade edicem zaten

• Mustafa hocam dükkanınızdan şimdi ayrıldım,öncelikle sabırla telefonlarıma cevap verip susan cihazımı hayata döndüren size çok teşekkür ederim.şimdi sabah istanbulun bir ucu Bahçelievler'den diğer ucu Pendik'e geldiğim yoldan geri dönerken sıcağı sıcağına durumu yazayım dedim,ilk önce hiç tanımadığım biri iken ,rom atma esnasında susan LGG3 cihazımı elden verip yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslımı hissediyorum.üstelik işini kapalı kapılar ardında değilde gözünüzün önünde ikram ettiğiniz çayını içerken güzel sohbeti olsun sabırla dinlemesi olsun işinin ehli sektörün yüz akı bir arkadaş olduğunu belirteyim.burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.cihazınızı gönül rahatlığı ile teslim edebileceğiniz bir işyerinin güzel esnafları Mustafa hocam ve Adem bey yolunuz açık,Kazancınız bol olsun .saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bll1975

Mustafa hocam dükkanınızdan şimdi ayrıldım,öncelikle sabırla telefonlarıma cevap verip susan cihazımı hayata döndüren size çok teşekkür ederim.şimdi sabah istanbulun bir ucu Bahçelievler'den diğer ucu Pendik'e geldiğim yoldan geri dönerken sıcağı sıcağına durumu yazayım dedim,ilk önce hiç tanımadığım biri iken ,rom atma esnasında susan LGG3 cihazımı elden verip yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslımı hissediyorum.üstelik işini kapalı kapılar ardında değilde gözünüzün önünde ikram ettiğiniz çayını içerken güzel sohbeti olsun sabırla dinlemesi olsun işinin ehli sektörün yüz akı bir arkadaş olduğunu belirteyim.burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.cihazınızı gönül rahatlığı ile teslim edebileceğiniz bir işyerinin güzel esnafları Mustafa hocam ve Adem bey yolunuz açık,Kazancınız bol olsun .saygılarımla

forumdan sizin gibi arkadaşlarla tanışmak da bizim için mutlu edici
    cihazınızı da güle güle kullanın fazla da kurcalamayın :)

• Amazon Fire Hd yi custom recovery yaptıktan sonra uyumsuz android versiyonu kurduğum için susturdum.
    Daha doğrusu rehberde custom recovery kurduktan sonra rom kurma kısmı varmış ben o kısmı atlayıp wipe işlemi yaptım. (Kendi orjinal recovery menüsünde gapps kurmaya izin vermiyordu :( o yüzden geldi başıma bunlar)
    İşlemcisi mediatek yapabilir misiniz hocam?

• mrb i8160 samsung galaxy ace 2 tel sarjdayken susmus hicbir tepki yok düzelirmi acaba birde kaca patlar bize bilgi verebilirmisiniz iyi aksamlar..

• Bestcool selamlar. Elimde lg g2 d802 cihaz var. Cihaz fastboot moda girdi. Emmc Çip inin değişmesi gerektiğini söylüyor lar. Yardımcı olurmusunuz bu konuda

• HTC One M7 (Türkiye'de Avea'dan satın alma) cihazımdaki IMEI: Null problemi yüzünden TWRP, RUU, ROM denerken cihaz tamamne gitti. HTC logosunda kalıyor. Ya da recovery moddan twrp açılıyor. Doğru rom ve doğru firmware hangisidir? Nereden doğrusunu bulacağım? fastboot ile çeşitli işlemler yaptım. Htcdev sitesi aracılığıyla s-off yaptım. Kendi üzerinde ptt.zip diye bir dosyası vardı, şimdi o da yok. Yedek almamıştım. Recovery menüsünde ekranda "Tampered" ve "Unlocked" yazıyor. Ne yapmam gerekir? İlgili yazılımlar yeniden yüklenebilir mi? Ne kadara mal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbaglan

Bestcool selamlar. Elimde lg g2 d802 cihaz var. Cihaz fastboot moda girdi. Emmc Çip inin değişmesi gerektiğini söylüyor lar. Yardımcı olurmusunuz bu konuda

hocam bakmak lazım emmc g2 lerde hemen gitmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: radyofon

HTC One M7 (Türkiye'de Avea'dan satın alma) cihazımdaki IMEI: Null problemi yüzünden TWRP, RUU, ROM denerken cihaz tamamne gitti. HTC logosunda kalıyor. Ya da recovery moddan twrp açılıyor. Doğru rom ve doğru firmware hangisidir? Nereden doğrusunu bulacağım? fastboot ile çeşitli işlemler yaptım. Htcdev sitesi aracılığıyla s-off yaptım. Kendi üzerinde ptt.zip diye bir dosyası vardı, şimdi o da yok. Yedek almamıştım. Recovery menüsünde ekranda "Tampered" ve "Unlocked" yazıyor. Ne yapmam gerekir? İlgili yazılımlar yeniden yüklenebilir mi? Ne kadara mal olur?

hocam gönderin bakalım whatsapp dan yazabilirsiniz.....

• LG G2 Download moda girmiyor fastboot moda girmiyor ve pc de görmüyor, jtag yapılması lazım fiyatı nedir ?
  • BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    Telefon şu an yeni rom ile açılıyor fakat eski problemi devam ediyor. Yani kendi kendine reset atıyor ve ardından şebeke ve imei gidiyor. Size göndermek isterim fakat whatsapp numaranız nedir?
  • 05325766976

• hocam merhaba daha önce sizlekonuştuk pmden, sony c5 ultra cihazım soft brick veya bootloader brick oldu. anlık gaza gelme ile rom portlama işine girdim twrp den flaşladım telefon bidaha açılmadı sustu. fastboot mode ekranında sadece ekran siyah led mavi fakat bir tepki yok yani ölü. flashmode taktığımda ses geliyor bağlantı sesi pc den. fakat flashtool algılamıyor. pc company ise bootloader açık olduğundan onarım yapmıyor. wmshua ve s1tools görüyor cihazı. eskiden fastbootta aşağıda yazı yazarken şimdi yok. sony bootlogo gelmiyor. siyah ekranda bootloop yaşanıyor kırmızı led ile. servise verdim 20 iş günü oldu. ücret yüksek çıkarsa 500-600 gibi mecbur iade talebi isteyeceğim. bir şekilde halledilmesi lazım..

siz yapabilirmisiniz bu cihazı? kısaca

sony bootlogo yok,
    fastboot modunda pc tepki yok,
    flashmod unda flashtool görmüyor fakat pccompany s1tools görüyor.
    bootloader açık.
    kırmızı led bootloop var

eğer yapabilirseniz çok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.