Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
144.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazı gönderdiniz jtag için burda yaklaşık 1 saat arıza tespiti yapıldı

evvelce jtag denendi cihaza 2 adet usb flexi denendi ki USB de sıkıntı olup olmadıgı ortaya cıksın diye... Bu şartlarda buzzer olaki durumda karısmıs olabilir benburda 20 senelik esnafım 8 kişi 450 metrekere alanda çalısıyoruz kaldı ki siz oyle bir şartlanmıssınız ki cihazın resimlerini felan cekmissiniz...
    ardından cihazı iade dedik siz ozellikle yurtıcı kargı ile istediniz diye biz burda yurtiçiyi kargoyu direk merkezden olsun subeden olsun 50 kez arayarak kargo alımı ihbari verdik burda kargocularla bizim yasadıgımız sıkıntıdan haberiniz yok sizide baglamaz.... sizin verdiginiz kampanya koduyla berbaer cihazı yolladık siz kargo parasınını fazla verdiniz diye ortalıgı yıktınız biz yine kotu bir kelime kulanmadık biz kargoya elle teslim etmiyoruz burdan teslim alıyorlar...

Biz bugune kadar kimseden arıza tespiti ucreti veya olmayan ugrastıgımız hic bir cihaz için birsey talep etmedik... Siz 10 tl nin yaygarasını kopardınız.... Verin hesap nosunu paranızı gondereyim dedim bence gecin aynaya bir bakın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 30 Nisan 2018; 13:33:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• personelime ettiginiz hakaretleri siz mi yazmak isterseniz ben mi yazayım ?

• BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir hakaret etmişim? Buyurun yazın.
    Ben de kötü bir kelime kullanmadım beyefendi. Nasıl bir kötü kelime kullanmışım, buyurun yazın. Dikkatsizliğinizi benim üzerime yıkmayın, çalışanlarınız bi' aynaya baksın bence. Kutuya koyduğum adres kağıdını görmüyorlar, farklı bir telefonun parçasını takıyorlar. Ve evet, suçlu ben oluyorum. Aynaya benim bakmam gerekiyor. Tabii haklısınız.(!)

Mobil kodu da girmemişler kargoya bu arada, bu sizi bağlamaz tabii, kargocular girmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Şubat 2018; 18:13:5 >
  • nasıl iş yapıyorsunuz LAN .... diye girmissiniz sozlere zaten

kararı okuyucular versin...

Birebir böyle bir cümleyi çıkartın ses kaydı ile kararı okuyucular versin. Zeytinyağı gibisiniz mübarek. Üste çıkmayı çok iyi biliyorsunuz. Ben birebir böyle bir cümle KURMADIM ama diyelim ki kurdum, burada nasıl bir hakaret/küfür var? Sizin yaptığınız dikkatsizlikleri örtüyor mu bu "LAN" kelimesi? Tekrar yazayım; ben sizi parça değiştirme ile ilgili herhangi bir ithamda bulunmadım telefonda veya başka bir yerde. Sadece bunun dikkatsizlik olduğunu yazdım, siz kendinize göre başka yerlere çekip benim insancıl olmadığımı söylediniz. Ben de bunu hakaret olarak alıyorum. Karar okuyucunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Şubat 2018; 16:21:52 >
  • Ha bir de "Çalışanıma ettiğiniz hakaretleri..." yazmışsınız. -ler çoğul ekidir bildiğiniz gibi çokluk anlamı katarlar, başka ne gibi hakaretler etmişim, yazar mısınız lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Şubat 2018; 17:19:56 >
  • c5 ultra ekran değişimi ne kadar?
  • iphone RAM kenarından hat cekme;
    cunku bordun arasından gitmesi gereken hat kopuk veya yetersiz oldugu ıcın hattı üstten alıyoruz

Cep telefonu tamir

Cep telefonu tamir

CNC ile mikron derece ile entegre kesiliyor ve hat çekilecek bölüm açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 5 Mart 2018; 17:59:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

bunu ılk defa gordum.
    tebrıkler guzel ış cıkartmıssınz...

xiaomi lerde olusan kronık emmc yada power chip hatalarına bır cozum bulabılırsenız ıyı olur...

cok anakart cöpe gıdıyor emmc yada power chip hatası yuzunden...

mi5 , mi5s plus , note3 pro serilerinde power chipi yuzunden susma oluyor...

degısım yapıyorsanız sıze yonlendırelım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 5 Mart 2018; 18:50:35 >
  • yarım saate kadar iphoneların yapısı tamiri
    ekran degisimi hakkında canlı yayın yapılacaktır musait olan izlesin
    https://www.facebook.com/mustafa.yayikci

krşılaşılan Hata kodları 4013 - 9 - -1 hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 11 Mart 2018; 15:7:52 >

• https://www.facebook.com/mustafa.yayikci/videos/10156102721297429/

• Selam S7 EDGE telefonum recovery moduna giriyor ancak sonrasında bir işlem yapmaya izin vermiyor.. download moduna hiç girmiyor.. düzelme ihtimali varsa size göndermek istiyorum.. adresinizi yazarmısınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BestCool üstad sağolsun bir işimizi daha halletti ellerine sağlık. Pendik yakınlarında oturanlar için işini temiz sağlam yapan birisidir kendisi.
  • Merhaba sony z2 şebeke yok sorunu var hat bi gidiyor bir geliyo daha önce böyle bir arıza gördünüzmü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ______________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

@BestCool üstad sağolsun bir işimizi daha halletti ellerine sağlık. Pendik yakınlarında oturanlar için işini temiz sağlam yapan birisidir kendisi.
    tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

Selam S7 EDGE telefonum recovery moduna giriyor ancak sonrasında bir işlem yapmaya izin vermiyor.. download moduna hiç girmiyor.. düzelme ihtimali varsa size göndermek istiyorum.. adresinizi yazarmısınız hocam
    burdan mesajlar gozumuzden kacıyor hocam cihaza bakmak lazım gonderin bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

bunu ılk defa gordum.
    tebrıkler guzel ış cıkartmıssınz...

xiaomi lerde olusan kronık emmc yada power chip hatalarına bır cozum bulabılırsenız ıyı olur...

cok anakart cöpe gıdıyor emmc yada power chip hatası yuzunden...

mi5 , mi5s plus , note3 pro serilerinde power chipi yuzunden susma oluyor...

degısım yapıyorsanız sıze yonlendırelım...
    yotube kanalına videosunu da ekledim..

• Merhaba.LG G2 telefonumun sim card okuma yapmıyor.vadofon,türkcell,telekom kartlarını denedim sim takınız ,sadece acil çağrılar diyor.
    bu arıza yapılabilir mi,yapılır ise ücret ne olur,telefonu yedek olarak kullanıyordum.
    teşekkürler.
    tel:05423724678 MUHARREM BARUT---ESKİŞEHİR.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.