Şimdi Ara

sevgili arkadaşlar bölüm hakkında bir yorumum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burası hemen her takımdan futbolseverlerin uğradığı bir yer
    Ben çok eski üyeyim yıllarca antuda takıldım.ama burada değişik renkler var ve bu güzel bir olay.
    Hemen her yerde olan takılmaların dışında daha kaliteli bir bölüm olması için herkese iş düşüyor.
    Şöyleki aslında gerçeklerin herkes farkında.Fanatiklik yapılır ama maçta olur.
    Burada herkes herşeyin farkında son derece bilgi birikim sahibi.yani bir spor programına çıksak
    eminim herkes yorumları ile herşeyin üstesinden gelir.bizim bir köşe yazarından farkımız yok.
    dikkat ettim zaman zaman olay bir arena havasına dönüyor.sapmalar ve alakasız şeyler konuşuluyor.
    eğer ben bjk tribünün kötü dersem oda saraçoğlu kötü stad diyor konuya.halbuki ikiside yanlış.
    bu sadece bir örnektir.bizler hepimiz kaliteli uslüp takılıp art niyet aramadan karşımızdakini dinlersek daha uzlaşmacı ve gerçekçi oluruz
    sonuçta sahada o topu biz oynamıyoruz.üzülecek birşey yok.can bartuda bir mağlubuyetten sonra 6-0 muhabbeti yapmıyor
    fatih altaylıda saraçoğlu kötü demiyor.iğleneyici ve sadece zaman kaybı yorum resimleri bir yana koyup birer futbol uzmanı gibi
    yorumlarda bulunursak hem arkadaşlığımız pekişir.hemde birbirimizi daha iyi anlarız.fake ile şunla bunla sürekli bir mod yada admin yardımıyla bir yere gelemeyiz
    burdaki herkese saygı duymalıyız herkesin düşüncesi farklı olur.sevdamız için kör olmaya gerek yok.oradaki topu biz oynamıyoruz.cebimizede para koymuyorlar.
    profosyonel olmak adına herkesi kendine yakışır yorumlara çağrıyorum.

teşekkürler..

• Çok fanatik yorumlar yapılıyor.Ben fanatik yorum yapan galatasaraylı bir arkadaşımı uyarmaya çekinmiyorum,fenerbahçeli futbolcuları da beğendiğimi dile getirmeye utanmıyorum.
    Ama bazı fanatikler,hangi takımdan olursa olsun mesajlarından sonra renkdaşları tarafından kayırılıyor,bence seviyesiz,fanatikçe,boş mesaj yazan kişilerin mesajlarına cevap yazmamalıyız
  • quote:

Çok fanatik yorumlar yapılıyor.Ben fanatik yorum yapan galatasaraylı bir arkadaşımı uyarmaya çekinmiyorum,fenerbahçeli futbolcuları da beğendiğimi dile getirmeye utanmıyorum.
    Ama bazı fanatikler,hangi takımdan olursa olsun mesajlarından sonra renkdaşları tarafından kayırılıyor,bence seviyesiz,fanatikçe,boş mesaj yazan kişilerin mesajlarına cevap yazmamalıyız

davranılmasını istediğin gibi davranacan olay bu
  • güzel yorumlar, katılmamak elde değil abiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

güzel yorumlar, katılmamak elde değil abiiii

yeni keşvettim bunları alp
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdener abiiii

quote:

Çok fanatik yorumlar yapılıyor.Ben fanatik yorum yapan galatasaraylı bir arkadaşımı uyarmaya çekinmiyorum,fenerbahçeli futbolcuları da beğendiğimi dile getirmeye utanmıyorum.

davranılmasını istediğin gibi davranacan olay bu

pek yorum yazan yok,sanırım forum ahalisi halinden memnun

• erdener hocam güzel yazmışsın.

Ama burada senelerden beridir bir şeyler yapmaya çalışırız ama çok ta fazla gelişme elde edemeyiz.

Bu böyle sürüp gider. Forum şu an ne çok berbat ne de çok süper. Orta karar gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.