Burası hemen her takımdan futbolseverlerin uğradığı bir yer Ben çok eski üyeyim yıllarca antuda takıldım.ama burada değişik renkler var ve bu güzel bir olay. Hemen her yerde olan takılmaların dışında daha kaliteli bir bölüm olması için herkese iş düşüyor. Şöyleki aslında gerçeklerin herkes farkında.Fanatiklik yapılır ama maçta olur. Burada herkes herşeyin farkında son derece bilgi birikim sahibi.yani bir spor programına çıksak eminim herkes yorumları ile herşeyin üstesinden gelir.bizim bir köşe yazarından farkımız yok. dikkat ettim zaman zaman olay bir arena havasına dönüyor.sapmalar ve alakasız şeyler konuşuluyor. eğer ben bjk tribünün kötü dersem oda saraçoğlu kötü stad diyor konuya.halbuki ikiside yanlış. bu sadece bir örnektir.bizler hepimiz kaliteli uslüp takılıp art niyet aramadan karşımızdakini dinlersek daha uzlaşmacı ve gerçekçi oluruz sonuçta sahada o topu biz oynamıyoruz.üzülecek birşey yok.can bartuda bir mağlubuyetten sonra 6-0 muhabbeti yapmıyor fatih altaylıda saraçoğlu kötü demiyor.iğleneyici ve sadece zaman kaybı yorum resimleri bir yana koyup birer futbol uzmanı gibi yorumlarda bulunursak hem arkadaşlığımız pekişir.hemde birbirimizi daha iyi anlarız.fake ile şunla bunla sürekli bir mod yada admin yardımıyla bir yere gelemeyiz burdaki herkese saygı duymalıyız herkesin düşüncesi farklı olur.sevdamız için kör olmaya gerek yok.oradaki topu biz oynamıyoruz.cebimizede para koymuyorlar. profosyonel olmak adına herkesi kendine yakışır yorumlara çağrıyorum.
teşekkürler..
Çok fanatik yorumlar yapılıyor.Ben fanatik yorum yapan galatasaraylı bir arkadaşımı uyarmaya çekinmiyorum,fenerbahçeli futbolcuları da beğendiğimi dile getirmeye utanmıyorum. Ama bazı fanatikler,hangi takımdan olursa olsun mesajlarından sonra renkdaşları tarafından kayırılıyor,bence seviyesiz,fanatikçe,boş mesaj yazan kişilerin mesajlarına cevap yazmamalıyız
quote:
Çok fanatik yorumlar yapılıyor.Ben fanatik yorum yapan galatasaraylı bir arkadaşımı uyarmaya çekinmiyorum,fenerbahçeli futbolcuları da beğendiğimi dile getirmeye utanmıyorum. Ama bazı fanatikler,hangi takımdan olursa olsun mesajlarından sonra renkdaşları tarafından kayırılıyor,bence seviyesiz,fanatikçe,boş mesaj yazan kişilerin mesajlarına cevap yazmamalıyız
davranılmasını istediğin gibi davranacan olay bu
güzel yorumlar, katılmamak elde değil abiiii
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
güzel yorumlar, katılmamak elde değil abiiii
yeni keşvettim bunları alp
quote:
Orjinalden alıntı: erdener abiiii
quote:
davranılmasını istediğin gibi davranacan olay bu
pek yorum yazan yok,sanırım forum ahalisi halinden memnun
erdener hocam güzel yazmışsın.
Ama burada senelerden beridir bir şeyler yapmaya çalışırız ama çok ta fazla gelişme elde edemeyiz.
Bu böyle sürüp gider. Forum şu an ne çok berbat ne de çok süper. Orta karar gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme