quote:Orijinalden alıntı: KKMpısttt get git kışt kışt quote:Orjinalden alıntı: KKM pısttt get git kışt kışt bugün yazılarınızı gördüm de pek ii değilsiniz sanırım
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéquote:Orjinalden alıntı: KKM pısttt get git kışt kışt bugün yazılarınızı gördüm de pek ii değilsiniz sanırımAlıntıları Göster hoşgeldin kıs bugün gittin mi bakalım 10.30 da protestoya
quote:Orijinalden alıntı: aspcihoşgeldin kıs bugün gittin mi bakalım 10.30 da protestoyaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aspci hoşgeldin kıs bugün gittin mi bakalım 10.30 da protestoya bugün evden çıkmadımki hiç ne protestosu? KKM geleyim mi gideyim mi?
quote:Orijinalden alıntı: cADDyquote:Orjinalden alıntı: aspci hoşgeldin kıs bugün gittin mi bakalım 10.30 da protestoya bugün evden çıkmadımki hiç ne protestosu? KKM geleyim mi gideyim mi? Alıntıları Göster karıştıranlar utansın
quote:Orijinalden alıntı: greenhellkarıştıranlar utansın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: greenhell karıştıranlar utansın bencede akaras herzamanki performansını sergiliyorsun
quote:Orijinalden alıntı: akarasPire torbası.Alıntıları Göster geçen sene adliyeye yapılan bombalı eylemden sonra açılması kararlaştırılan heykel için
quote:Orjinalden alıntı: cADDy beni ...CANDY... ile karıştırmayın lütfen o da hep aynı şeyi düşünüyodur galiba ben kediyim meaw.. tırmalama olayı olmaz di mi
quote:Orijinalden alıntı: akarasPire torbası.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras Pire torbası. o puik
quote:Orijinalden alıntı: aspcigeçen sene adliyeye yapılan bombalı eylemden sonra açılması kararlaştırılan heykel içinAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aspci geçen sene adliyeye yapılan bombalı eylemden sonra açılması kararlaştırılan heykel için dediğim gibi evden çıkmadım... çıkasımda yoktu çağrı yher an fikrim değişebilir
quote:Orijinalden alıntı: chakraquote:Orjinalden alıntı: akaras Pire torbası. o puik Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: akaras Pire torbası. o puik Her tarafı tüy içinde bırakacak şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: cADDyquote:Orjinalden alıntı: aspci geçen sene adliyeye yapılan bombalı eylemden sonra açılması kararlaştırılan heykel için dediğim gibi evden çıkmadım... çıkasımda yoktu çağrı yher an fikrim değişebilir Alıntıları Göster eğer imzandaki gibi bi kediysen bnce fikrin çoktan değimişçok kötü bakıo imzadaki arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: !!!Çağrıeğer imzandaki gibi bi kediysen bnce fikrin çoktan değimişçok kötü bakıo imzadaki arkadaşAlıntıları Göster evden çıkmadın demek çıkasın yoktu he aksakallı dedeler kovalasın seni nabıosun bakalım, nerelerdeydin ya? aynı durum mu?
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: akaras Pire torbası. o puik Her tarafı tüy içinde bırakacak şimdi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: akaras Pire torbası. o puik Her tarafı tüy içinde bırakacak şimdi. forumu tüy bascak sayemde ne güzel işte uzun zamdır uğramıyodum zaten iyi tüy birktirdim puik nedir kuzum anlayamadım çağrı y aynı bana benziyor o kedi
quote:Orijinalden alıntı: cADDyquote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: akaras Pire torbası. o puik Her tarafı tüy içinde bırakacak şimdi. forumu tüy bascak sayemde ne güzel işte uzun zamdır uğramıyodum zaten iyi tüy birktirdim puik nedir kuzum anlayamadım çağrı y aynı bana benziyor o kedi Alıntıları Göster o zaman mahvolduk
quote:Orijinalden alıntı: aspcievden çıkmadın demek çıkasın yoktu he aksakallı dedeler kovalasın seni nabıosun bakalım, nerelerdeydin ya? aynı durum mu?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aspci evden çıkmadın demek çıkasın yoktu he aksakallı dedeler kovalasın seni nabıosun bakalım, nerelerdeydin ya? aynı durum mu? ben kovalıcam yakında bütün aksakallı dedeleri bi işe yaramıyorlar napayım aynı devam ediyorum okul malum uğraşıyoruz veletle ben bilmem imzamdaki kedim bilir
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéquote:Orjinalden alıntı: KKM pısttt get git kışt kışt bugün yazılarınızı gördüm de pek ii değilsiniz sanırımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Saralondé quote:Orjinalden alıntı: KKM pısttt get git kışt kışt bugün yazılarınızı gördüm de pek ii değilsiniz sanırım ben iyiyim ya her daim iyi
quote:Orjinalden alıntı: cADDy beni ...CANDY... ile karıştırmayın lütfen o da hep aynı şeyi düşünüyodur galiba ben kediyim meaw.. Ben karıştırmıyorum ama onu görünce aklıma sen geliyon yine