Şimdi Ara

- SEKÜLER YENİ DÜZEN - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evrimin bir gerçek olduğu muhakkak fakat hiçbir şey tartışılmaz değil. Doğal seçilim ve ortak ata varsayımı da tartışmaya açık. Bu söylemimden bunların bugün genel kabul görmemiş varsayımlar olduğu çıkmasın. Bugün hangi türün hangi türden evrildiği, doğal seçilim mekanizmaları araştırılıyor. Fakat bir evrim karşıtı eğer dinozor dönemine ait insan kafatası örneği getirirse bugünkü evrim kuramı tartışmaya açılır. Yani somut bulgularla evrim de tartışmaya açıktır. Evrim karşıtlarının savları böyle değil. Tamamı din soslu bir takım hurafeler. Sorun da bu işte.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Senin için hezeyan olan başkası için gerçeğin ta kendisi olabilir. Bir ateiste göre de dinler "hezeyan"dır. Bir Türk düşmanına göre Türk tarihi "hezeyan"dır. E napalım yani şimdi?
    Hem Adnan Oktar'ı savunmak, hem izlemeden etmeden "hezeyan" demek, hem de "mason belgesi" almak isterdim demek orjinal bi kombo olmuş. Tebrikler.
    Ayrıca ben hukukçu değilim. Onu hukukçulara sor. Adnan Oktar ve grubu hakkındaki iddialar basit iddialar değil. Ben vatandaş olarak iddiaların çoğunu ispatlı ve tutarlı buldum. Sana göre "hezeyan" olabilir. Medyaya verdikleri görüntü bile sıradan her insana garip gelecek şeyler. Bu görüntüleri çok normal görüyorsun belli ki. Standart düzende makineden çıkmış gibi yapılan estetikler, hipnoz hali gibi sürekli tekrar edilen cümleleri normal görenlere benim diyecek bi şeyim olamaz.

Adnan Oktar'ı savunmadım, sadece soru sordum. Gerçeği arıyoruz ya, hezeyanlara kapılmıyoruz ya. Kendi yararına olunca hezeyanlar gerçek olmuş oluyor, kendi yararına olmayınca gerçekler hezeyan olmuş oluyor.

Hukukta komplo teorisi olur mu? Tarih biliminde komplo teorisi olur mu? Örneğin Adnan Oktar 1000 yıl ceza alacak hangi suçları işledi, somut kanıt var mı? Örneğin hangi nesnel kanıtlara sahibiz. Soyut, ideolojijk ve olası tehlike hezeyanı dışında somut gerçeklikler neler?

Örneğin masonluk öcüsü için hangi somut kanıtlara sahipsiniz?

Masonluk sıradan insanları iplemez, dünyada ne kadar dost düşman önemli insan varsa masonluk onu edinmek ister. Masonluk belgesi almak isterdim sözü bu kavramı vurgulamak içindi. Masonluk tarih boyunca hangi suçları işlemiştir. Mason olmayanlar mason olanlardan daha mı az şuç işlemiştir? Komplo teorileri hezeyan değil de nedir? Mason olduğu için suç işlemiş kaç insan gördün...

Sen başka ırklar hizipler hakkında her türlü kötü hezeyanı yap, başkası senin ırkın hizibin hakkında hezeyan yapınca ağlamaya neden başlıyorsun? Herkes Türklere karşı ise, sen de herkese karşısın... Sen sözde değil özde kimse karşı olmasan kimse sana karşı olmaz.

Türk düşmanı iddiası bir hezeyan değil mi; Türk tarihi hezeyandır diyen olmadı. "Türk ırkına diğer ırklar düşmandır. Turk ırkına Türk ırkından başka dost yoktur" iddiasının bir hezeyan olduğunu söyledim. Devletlerin çıkarları neyse ona göre dost ve düşman olurlar. Hiç bir ırk başka bir ırkla ne dosttur ne düşmandır. Bu gerçekliği örterek hezeyanları mı gerçeklik kabul edelim. Örneğin Selçuklu, Osmanlı bir Türk tarihidir. Ama Türkler dünyaya egemendi iddiasi Türk tarihi değil, koskoca bir hezeyandır. Tarih bilimi kesin olarak kanıtlar ki, Türk'e en büyük düşmanlığı yine Türk yapmıştır. Bu Türkün Türke düşman olduğu anlamına gelmez. Herkes çıkarı için karşısındakine düşman da olur dost da olur. Irk üzerinden dost düşmanlık kavramları ile heyezanlar üretmek vazgeçin denilen bir cümleden nasıl "Türk tarihi hezeyandır" anlamı çıkar. Irkçılık insanın beynini kör eder. O yüzden ırkçılık kadar kötü bir şey yoktur. Hem insanın beynini çürütür, hem toplumları çürütür..

Ateiste göre dinler hezeyandır iddiası yine bir çarpıtmanın eseridir. Örneğin Muhammet bir din kurmadığını, Muhammet bir devlet kurmadığını, İslam diye bir şey tarihte olmamıştır demek hezeyandır. Ama Muhammet peygamber değildir, İslam diye bir şey yoktur demek hezeyan değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Kasım 2023; 20:17:27 >

Ayna görevi yapayım, seni sana yansıtayım;

Aynadaki hezeyan

"Türkiye'yi masonlar kurdu, kurucuları mason olduğu bir gerçek..."

senin hezeyanın;

Alıntı

metni:
    ABD'yi masonların kurduğu bilinen bir gerçekWashington da önemli masonlardan biriyken....

hezeyan hezeyanı yansıttı.

Ancak hezeyan içinde olan sadece aynadakinin hezeyan olduğunu iddia eder, kendisininkini değil...

Artık hezeyanın ne olduğunu umarım anlamayan kalmamıştır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Kasım 2023; 20:9:43 >
  • Darwin agnostiktir dinsizdir evrim tamamen semavi dinleri reddedenler tarafından ortaya atıldı.

Müslümanların daha sağlam ve akla uygun argümanlar sunmasını bekliyorum ancak sanırım tek işleri üçgen ve gözle uğraşmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

Boş aforizma yapıyorsun. ABD'de masonluk bizdeki boyutta gizli saklı faaliyet yürütmüyor. Kurucu kadrolar masonluklarıyla övündüğü için ve Washington'ın her yerine anıt diktikleri için, bizdeki gibi "dernek" adı altında değil, koskoca "masonic temple" yani tapınak yazarak mabedlerini inşa ettikleri için hezeyan olmuyor, üzgünüm. Türkiye için ise bu boyutta kanıtlar sunmak mümkün değil. Sadece 1909 darbesinde masonların rolünü biliyoruz ki kendi ağızlarından da anlatıyorlar. Bir de Gazi meclis değil ama ikinci meclise önemli sayıda sabetaycı, mason ismin alındığı biliniyor. O kadar.

İngilizcen varsa açar bakarsın tonla bilgi belge mevcut nette. Amerikan Devrimi ve Fransız Devriminde masonların rolleriyle ilgili. Fransız Devrimi sözde insan hakları bildirgesinde de masonik semboller mevcut. Böyle hırslı tartışmalara gerek yok. Varsa elinde iddiaları çürütecek bir belge sunarsın, onun üzerine tartışırız. ABD'nin masonik idealler üzerine inşa edilmiş bir devlet olduğu kendileri için kötü değil ki gizlesinler.

"Novus Ordo Seclorum" mottosu süs değil ABD'yi yöneten derin yapılar için. Şimdi sana göre Kennedy de "komplo teorisi üretmiş, hezeyan içindeymiş" o zaman :) Tartışmaya bak yahu. Bir gerçeği benzer ama tutarsız bir örnekle çürütmeye çalışmak komik. Yazdıklarından dürüst olmadığın çıkarımı yapılıyor, kusura bakma.

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -Benzersiz İlluminati Arşiviyoutube
    * facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi twitter.com/benzersiz_arsiv instagram.com/benzersiz_arsiv
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=_SHnymrgGh0

Bu da uzun versiyonu, Tr alt yazısız:

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -MrMnmn911youtube
    Was JFK's comment on "secret societies" a statement against the "NWO"? I searched this famous quote and finally found the full unedited written transcript and audio of this speech. JFK was actually talking about current events of the cold war and how nontraditional enemies were gaining information on how the US was battling this war. In this speech JFK actually points out "the need for far greater "official" secrecy"...as well as "the need for a far greater public information". JFK admits "I have no easy answer to the dilemma that I have posed," but also states, "and would not seek to impose it if I had one." This a major difference from where todays elected officials stand. *Address, "The President and the Press," Before The American Newspaper Publishers Association, 27 April 1961, is pubic domain content.* http://www.jfklibrary.org/Asset-Viewer/Archives/JFKWHA-025-001.aspx http://www.jfklibrary.org/Asset-Viewer/Archives/JFKPOF-034-021.aspx ©2012 MrMnmn911
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=zdMbmdFOvTs

• asau kullanıcısına yanıt

Bu kadar birbiriyle çelişen tezlerle saçmalamak... Gerçekten tebrik ederim 👋

Alıntı

metni:
    Soyut, ideolojijk ve olası tehlike hezeyanı dışında somut gerçeklikler neler?

Şimdi bu cümleyi kurup Adnan Oktar'ı savunmadığını söylüyorsun öyle mi? Trollüyor musun napıyorsun çözemedim? :) neymiş bu A.Oktar grubuyla ilgili "soyut, ideolojik ve olası tehlike" hezeyanları? Madem önce bunları söyle de öğrenelim. Güya savunmuyorsun ya... A.Oktar güya Tayyip Bey diyip duruyordu, güya hükümeti destekliyordu, Türkçülük Turancılık diyip duruyordu aynı zamanda. Senin yazdığınla bunu nereye oturtacağız şimdi. Bu kadar mantıksızlığa daha fazla cevap vermek istemiyorum açıkcası.

Alıntı

metni:
    Masonluk sıradan insanları iplemez, dünyada ne kadar dost düşman önemli insan varsa masonluk onu edinmek ister. Masonluk belgesi almak isterdim sözü bu kavramı vurgulamak içindi. Masonluk tarih boyunca hangi suçları işlemiştir. Mason olmayanlar mason olanlardan daha mı az şuç işlemiştir? Komplo teorileri hezeyan değil de nedir? Mason olduğu için suç işlemiş kaç insan gördün...

İtalya'daki Gladio operasyonlarıyla birlikte ortaya çıkan ve yargıya taşınan P2 mason locası skandalını, P2-siyaset-mafya ilişkisinşi araştır, oku. Ne suç işlemişler öğrenirsin. Öyle armut piş, ağzıma düş ile öğrenilecek şeyler değil bunlar. Ayrıca demogojiye gerek yok. Kimse osuruktan masonların suç işlediğini iddia etmiyor, bu küresel örgütlenmenin neye hizmet ettiğini anlatmaya çalışıyoruz. Senin mantığına göre Fetö'nün alt basamağındaki vatandaşlar bunu dini bir oluşum zannederek içinde bulunuyordu diye, hiyerarşinin üst kademelerindekiler de suçsuzdu demek lazım. Hoş belki onu da diyorsundur. Ne suç işlediler ki diyorsundur belki. Masonluk da aynı, bütün masonlar bu kirli işin bilincindedir diyen yok. Tam tersine bilincinde olmayanları da uyandırmaya çalışanlar var. Uzun süre masonlukta kalmış, sonradan işi farkedip hristiyanlığa dönmüş ABD'li bi adam vardı ismini unuttum. Hatırlasam konuşmalarını atardım. Aynı şekilde Türkiye'de masonluğa girip işin iç yüzünü görüp çıkan insanlar da var. Ve bu insanların aktardığı birbiriyle bağlantılı şeyler. Bence boş yapma bu kadar. He yapacaksan da en azından "masonluğu savunuyorum" ya da "A.Oktar grubunu savunuyorum" diyerek yap. En azından saygı duyayım. Böylesi kirli dövüşmek oluyor çünkü. Dövüşmek isteyen insan mert olmalı.

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -hürol taşdelen
    Anasayfa
    https://www.huroltasdelen.com

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -akasyam haber
    Özhan Kızıltan MASON – FETÖ Yapılanması üzerine çalışan savcılara seslendi
    https://www.akasyam.com/amp/ozhan-kiziltan-mason-feto-yapilanmasi-uzerine-calisan-savcilara-seslendi-184921

İkisi de eski mason. Burada önemli olan Türkiye'deki şubevari yapılanmalar değil, asıl anlatılmak istenen İngiltere ABD gibi merkezlerinde kurgulananların, masonluk denen yapı kamuflesi altında faaliyete geçirilmesi. Siyasi, ekonomik, sosyal, dinsel komploların gizlilik içerisinde uygulanması. Bu her masonun işin içinde olduğu anlamına gelmez. Kendini gizlemeyen sıradan meslekli bir masonla, bürokraside kendini gizleyen bir mason farklıdır. Bürokrasideki mason, örgüt hiyerarşisini devlet hiyerarşisinin üstünde tutar. Fetö bürokrasisinin yaptığı gibi. Emri devletteki üstünden değil, örgütteki üstünden alıp uygular.

Sen bunları al bire bir İslam'a uygula. Sayısız siyasi, dini suikastı Abuzittinler örgütü yapıyor da olabilir gerçi. Malum Abuzittinler örgütü her yere sızmaya çalışıyor...

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -vaticancatholic.comyoutube
    Sign Up For Our E-mail List Here: https://mhfm.email https://www.vaticancatholic.com https://www.mostholyfamilymonastery.com The Communist and Masonic Infiltration of America and the Catholic Church by Dr. James Wardner(Final Edition)---This video shows what Communism really is and how modern day "Catholics" endorse communist and Freemasonic ideas and philosophies which are opposed to Catholic teaching
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=GwqubryavMo

Ritüellerindeki tehditler de zaten çiçek böcek sevenler örgütü olduklarını gösteriyor gerçi. Nikah törenine bakarsak da hiç "dini" örgüt gibi durmuyorlar. Galiba haklısın adamların günahını alıyoruz tüh :(

- SEKÜLER YENİ DÜZEN -youtube
    Daha fazlası için: www.theatlantis.org
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=nnZNvxk83FE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 21:14:45 >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Hakaret ederek terbiyesizlik yapma. Ettiğin hakaretlere layık görüyorsan niye ego mastı yaparak yazıyorsun? Görmezden gel "salak saçma işler" de geç. Sanki zorla yazdırıyoruz. Reptilian gibi saçmalıklara inanıyorsan o senin sorunun. Biz Kennedy gibi "paranoid, retarded"lara inanıyoruz. Reptilian muhabbeti yapıp ego mastı kasmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 20:59:8 >

Ben illümematiciyim, bana bulaşarak hata yaptın.!1!!1 İllümematiciler olarak seni bulup salıncakta sallandıracağız!!!

Yalnız reptilianlar yılan cinsindense sokabilir, dikkat...

Bu aralar Muslumanlar arasinda seciliyorlar :)) ... Obeliskler yenisi filan Musluman muhafazakar mahallelerde bolca vardir ustelik birkac onyildir vardir ... Eskilerdekilerden hic bahsetmiyorum ...

Karsi cikanlar en cok bu isin propogandasini yapar - SEKÜLER YENİ DÜZEN - - SEKÜLER YENİ DÜZEN -  ....

• Bazıları sorsan müslüman, şu masonluk gibi küresel örgütlerin avukatlığını yaptıkları kadar İslam'ı savunmuyorlar :) Yazık.
    Biri çıkar "mason belgesi almak isterim" der. Ne yapacaksa? İş ilişkilerindeki networkunu genişletmek istiyor galiba. Aslında onun için önce rotary klüpleri daha uygun gibi, orada yeterli ve işe yarar, kullanışlı vasıflarını görürlerse zaten davet ederler "kardeşliğimize katıl" diye :)

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Kahretsin shrinerscı olduğumu ifşaladın. Şimdi ben ne yapacağım??? Bu arada profilindeki İsrail bayrağını kaldırdın mı yoksa bende mi çıkmıyor? Madem birader çıktık, arada paslaşalım. Bayrağı da kaldırdıysan geri koy bence. El sıkışarak biraderliğimizi de tescil edelim - SEKÜLER YENİ DÜZEN - 

Of off senin gibi süperzeki arkadaşlar arasında işim çok zor. Kimse anlamaz sanıyordum oysaki reptilian olduğumu :((

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.