Şimdi Ara

- SEKÜLER YENİ DÜZEN - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vallaha mı? Çok enteresan... Yalnız ben hacı değilim. Onun yerine reyiz, patron, ajan, müdür vs diyebilirsin. Daha tutarlı ve havalı olursun. Translate kullanmadığım için de hiç bilmiyorum inan ki yetiyor mu yetmiyor mu? İhtiyacım olmuyor çünkü :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de konuda "Adnan Oktar ceza alacak ne suç işlemiş" diye bana soran var? Yok mu cevap verecek bir babayiğit. Yoksa herkes Oktarcı mı oldu

• İyi güzel senaryo yazmışlar.Siz müslümanlar bu kafirce şeyleri seyretmeyin gidin evinizde kuranı kerim okuyun sizene zorlamı inandırıyorlar sizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Tamam ✋

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Siz ne olduğu belli olmayanlar bu uyduruk şeylersize seyretmeyin, gidin evinizde takla atın size ne. Zorla mı izlettiriyorlar "uyduruk senaryoları"?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim akşam akşam konu açmışsı meraktan izledim bakıyim gene ne saçmalamışlar die.Büyük oyunu çözdünüz tebrikler Müslümanlar kazandı.Eğleniyorum işte ne yapıyim bu saçmalıkların binlerce kez değişik versyonunu gördük.Kimsenin umrunda değil bunlar herkes kendi hayatına bakıyor Herşey dünyada insanların isteklerine göre şekilleniyor.Bu senaryoda olan olayları insanlar istiyor sizin zannetiğiniz gibi bir güç yok ortada.Neyse iyi formlar size :)

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Vehbi Koç bile inanmış o dünyadaki "güç"e, onu da kandırmış komplocular.

youtube
    Vehbi Koç yıllar önce 32.Gün programına verdiği mülâkatta, işlerinin açılmasını önemli bir Yahudi işadamının hayatını kurtarmasına karşılık olarak "Bir Casus...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ScYVCMTxPVI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 22:40:53 >
  • Uzaylılar gelecekseniz gelin la artık daraldık bunlardan.

• Şu masonları herkes gördü bir ben göremedim ya. Bir davet etseler çayını falan içsem. Göz, üçgen falan takılsak öyle.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Uslu bir çocuk olursan Şirinler'i görebilirsin.

bbc news türkçe
    'Gizli el sıkışmalardan' defilelere: İngiltere'de masonluğun 300. yılı - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41650942.amp

Ayrıca şurası hangi tapınaklarıysa git "ben de bilimsel gerçekliğin ışığını arıyordum saygıdeğer ümstad" de, belki gel bi çayımızı iç derler. Tabi biraz vasıflı bir birey olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 12 Kasım 2023; 2:59:45 >

• BÖYÜK OYUNU ÇÖZDÜN YEĞEEENN

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Uslu olmayan göremiyor demek.

Adamlar madem açık, göstere göstere yapıyor senin gibiler niye herşeyde birşeyler arıyor? Saklanmıyorlar senden çekinmiyorlar.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Yok öyle değil o iş, diğer ülkelerde saklanıyorlar, devletlerde önemli konumlara sızma (infiltration) işlemini gerçekleştiriyorlar. Çünkü taşeron bir istihbarat örgütü aynı zamanda. Merkez üsleri B.Krallık'ta niye kamufle olma ihtiyacı duysunlar? Fetö gibi desek çocuğa anlatır gibi basit olur heralde. Fetönün de okulları, dershaneleri, yurtları, medyaları, bankaları, dernekleri açık ve herkes tarafından erişilebilirdi. Faaliyetleri tamamen kamuoyu önündeydi. Senin tabirinle "saklanmıyorlar, çekinmiyorlar"dı. Ama siyasi, bürokrasi, istihbarat ayağı gizlilik esaslı hareket ediyor, kripto kimliklere bürünüyor, bu sayede örgütsel amaçlarına yürüyorlardı, halen de öyle. Karılarının bile haberi olmayacak boyutta gizlilik. Bunların hepsi ifşa oldu. Senin gibiler de bu gerçekleri sulandırmanın, hedef saptırmanın sanal alem ayağı işte. Bilgisizlikten değil seninkisi, bilinçli bu işi yapmak. Daha önce bu izlenimi vermiştin zaten. Bu konularda nedense hep belirli üyeler hopluyor.

Gerçi herkes aptal bi siz akıllısınız :)

Koskoca ABD başkanı olmuş Kennedy aptal, bu konularda yazıp çizen, bildiklerini aktaran dünya genelindeki eski masonlar, çeşitli siyasetçi ve istihbaratçılar da aptal, tek akıllı sizsiniz. Bu dernek görünümlü yapılara üyeliği yasaklayan TSK da "aptal"... Hepimiz "aptal" olduğumuz için yazdığın bu basit denklemi kuramadık bak görüyo musun şu işi...

Benzersiz İlluminati Arşiviyoutube
    * facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi twitter.com/benzersiz_arsiv instagram.com/benzersiz_arsiv
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=_SHnymrgGh0

• Önce kaos üret ve sonra "istenilen yeni düzeni kuran kurtarıcı" rolünü üstlen...

İngiliz-Amerikan muhiplerinin hoşuna giden ifadeler. Hoş bu forumda anonim kimlikli olmanın verdiği özgüven sayesinde İngiliz-Amerikan muhipliğini cesurca haykıran çok. Kime neyi anlatıyoruz...

Ulusal on Xtwitter
    Avukat Faik Işık (@SokaktakiAdamBu): - Atatürkçülük adı altında Amerikan muhibbi olmayı içlerine sindirebiliyorlar. Böyle insanlarımız var.
    https://twitter.com/ulusalkanal/status/1657882417208729605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 12 Kasım 2023; 4:25:47 >

• .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.