Şimdi Ara

Sevgili olması nasıl bir duygu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi geceler.sevgilinin olması ya da olmaması nasıl bir duygu ? uzak geliyor bana böyle konular

• Duygun buna göre değişiyor.

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    sadece para değil hayat bunun bilincindeyim :)) öğrenci olduğum için 2 durumun da farkı olmaz :))
  • Sevgili ile birlikte iken zaman güzel geçer. Öpersin, seversin belki daha da ileri gidersin... Yaptığın herşey (sıradan şeyler bile) zevk verir.
    Ancak cüzdan denilen olay var Durumu iyi olana hava hoş da ortaokulda kaç gün aç gezdiğimi ben bilirim...

Ve son olarak ne yaparsan yap (o çok abarttığınız cinsellik de dahil) sonunda aradığın kafa yapına uygun, düşünceleri temiz ve seni seven biri oluyor. Bulamadım daha da öyle birini bulan varsa bırakmasın...
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    bize belki denk gelmiştir seven birisi ama umursamadığımdan kaybetmişimdir. iyi de olmuştur. kimsenin duygularıyla oynanmasından hoşlanmam. girişimlerimde başarısızlıkla sonuçlandı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto18

bize belki denk gelmiştir seven birisi ama umursamadığımdan kaybetmişimdir. iyi de olmuştur. kimsenin duygularıyla oynanmasından hoşlanmam. girişimlerimde başarısızlıkla sonuçlandı :))
    34 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.

Bir yandan yanlızken olsun diyorsun.

Bir bakıyorsun ortalık çarşı pazar üstü kalsın diyorsun.

İşte böyle birşey.
  • Severken iyide birakinca koyuyor. Bende tam pro deilim bu islerde ama neyin prosu olacan ki ? Kalp kirmanin mi..
  • meto18 M kullanıcısına yanıt
    Duygularla falan oynamak yok. İnsanlar bunu anlamıyor. Sen kızı öpünce eğer seni sevdiğini düşünüyorsa o da zevk alıyor. Yani demek istediğim herkesin yararına bu tür işler.
    Ayrıca başarısız olursan da dünyanın sonu değil. Kimseye gereğinden fazla değer vermedikçe üzülmezsin. Bazı konular görüyorum buralarda ''Ben söyleyemedim kız motorlunun birine gitti'' falan. Halbuki söylese ve reddedilse başkalarına geçme şansı olacak. Kabul edilse ne güzel olacak.
    ''En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir'' bana göre.
    Son olarak da ''iyi olmuştur'' bana göre kendini kandırmaktır. Denemediğine pişman olur bence insan bir noktada. Hiç denememiş olsam çevreme bakıp merak ederdim heralde.

(Hafif kafam iyi dil ağır kaçarsa kusura bakma)
  • Bune kardeşim valla üzüldüm yahu. Bu kadar büyütmeyin kız işlerinizi aklında. Verim benim manitayı size pirzola edin.
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    anlıyorum hocam sıkıntı yok. sonuç olarak hep çıkar ilişkisi hep bi neden altına dayalı bu işler. konuştuğum da oluyor bakan da oluyor her ne kadar tipimz para etmese de :)) ama hç bi tepki olmyor bende
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Kendi şerefin ile ilgili ne düşünüyorsun şu sözlerinden ve bu duruma gelmiş olman sonucunda. Samimi olarak soruyorum yaptığın şeyin doğru olduğunu düşünüyor musun birader.

Edit: Açtığın konuyu gördüm cevap vermene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 8 Nisan 2015; 3:33:20 >
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam. çevrede böyleleri olduğu için insan soğuyor. açtığı konu nedir bilmiyorum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto18

kızlar öyle birşey ki varken istemiyosun yoklukta arıyosun. kız dediğin şöyle olacak ihtiyacın olduğunda yanında olacak sonra dolaba kaldırıp saklayacaksın.
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    İşte dünya bazen adaletsiz bir yer olabiliyor. Sevmek istiyorum, sevilmek istiyorum diyen adamın kız arkadaşı yok bu insan müsveddesinin kız arkadaşı var.
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    uzaklaştırması kolay olyor da yakınlaşması kolay olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kendi şerefin ile ilgili ne düşünüyorsun şu sözlerinden ve bu duruma gelmiş olman sonucunda. Samimi olarak soruyorum yaptığın şeyin doğru olduğunu düşünüyor musun birader.

Edit: Açtığın konuyu gördüm cevap vermene gerek yok.

Bune usta şaka amaçlı yazdım. Hemen vurdunuz beni. Zaten bende ayrılıyorum.
  • quote:

Duygun buna göre değişiyor.

O ne bicim cuzdan la
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

quote:

Duygun buna göre değişiyor.

O ne bicim cuzdan la

Alıntıları Göster
    manevi açıdan sevgili olması güzel bir şey hele ailenden uzakta yaşıyorsan o senin ailen oluyor en yakının oluyor güzel duygular oluyor ama maddi yönden sıkıntıya sokabiliyor adamı sonuçta sen ne olursa olsun erkeklik damarın bastığı için para harcatmıyorsun sürekli ilgileniyorsun istediğini yapıyorsun ama bu sefer de kendi istediğin şeyleri alamıyorsun kendine fazla harcama yapamıyorsun olumsuz yönü sadece maddiyat yoksa sevgilin olması tabiki harika bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creav

manevi açıdan sevgili olması güzel bir şey hele ailenden uzakta yaşıyorsan o senin ailen oluyor en yakının oluyor güzel duygular oluyor ama maddi yönden sıkıntıya sokabiliyor adamı sonuçta sen ne olursa olsun erkeklik damarın bastığı için para harcatmıyorsun sürekli ilgileniyorsun istediğini yapıyorsun ama bu sefer de kendi istediğin şeyleri alamıyorsun kendine fazla harcama yapamıyorsun olumsuz yönü sadece maddiyat yoksa sevgilin olması tabiki harika bir şey.

Alıntıları Göster
    onun yanında gerçekte kim olduğunu öğreniyosun. öyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

onun yanında gerçekte kim olduğunu öğreniyosun. öyle bişey

Alıntıları Göster
    benim için %10 mutluluk %90 acı ama o mutluluk hayatta tattığım tek mutluluk. Tabi sevmediğin, sırf kız diye birlikte olduğun insanla hiç mutlu olmazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.