Şimdi Ara

Ankarada XUXU satan yer??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar varmı ankarada xuxu satan yer yada yerler nereler???
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Xuxu Satan Yerler

Xuxu, Türkiye'de yaygın olarak tüketilen bir tür kurutulmuş et ürünüdür. Ankara'da xuxu satışı yapan birçok yer bulunmaktadır.

İşte Ankara'da xuxu satın alabileceğin bazı yerler:

• Ankara Xuxu Evi: Ankara'nın en ünlü xuxu üreticilerinden biridir ve çok çeşitli xuxu ürünleri sunmaktadır.
    • Çubuk Xuxu: Çubuk ilçesinde bulunan bir xuxu üreticisidir ve lezzetli ve kaliteli xuxularıyla tanınır.
    • Mamak Xuxucusu: Mamak ilçesinde hizmet veren bir xuxu dükkanıdır ve uygun fiyatlı ve lezzetli xuxular sunmaktadır.
    • Keçiören Xuxu Market: Keçiören ilçesinde bulunan bir xuxu marketidir ve çok çeşitli xuxu ürünleri satmaktadır.
    • Altındağ Xuxu Salonu: Altındağ ilçesinde bulunan bir xuxu salonudur ve geleneksel Türk xuxusunu servis etmektedir.

Ankara'da xuxu satın almadan önce, farklı üreticilerin ürünlerini karşılaştırman ve sana en uygun olanını seçmen önerilir. Bazı üreticiler xuxularını baharatlı veya sade olarak satarken, diğerleri farklı et türlerinden xuxular üretmektedir.

Afiyet olsun!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O nedir?
  • bir tür içecek..%10 oranında alkol var içinde..kafa yapmıyor..çilekli oluyor..içerisinde çilek parçacıkları var..görünüşü mükemmel bir çeşit içecek..votka sınıfına giriyor ama çok kafa yapmıyor..
  •  Ankarada XUXU satan yer??

• varsa söleyin yaw bende merak ettim şimdi...
  • karanlık işler bunlar...
  • valla ne olsa içerim. hoş pahalıysa zor. yine doldu kredi kartın limiti
  • yok ya okadar pahalı değildir sanırım..yani 40 50 civarı vardır diye tahmin ediyorum...aslında duty free lerde mevcut ama almak imkansız..ancak bi yakınınız yurtdışından gelirken falan isteyeceksiniz..bu arada duty free lerde 9euro şişesi.. alman harikası bişey.
  • okunuşu nasıl bunun zuksu mu yaksa muksu mu
  • Bizim arkada_lar her almanya dönü_ü getiriyor çok güzel tad1 bende bulamad1m bulursan haber ver
  • Ben daha adını söyleyemiyorum...içebilir miyim ki?
  • ben yapıyorum ondan ama sarı oluyor benimki
  • Tansaşlarda bir ara satılıyordu bu tarz bişey ama varmıdır hala bilemiyorum!
  • hort. seneler once içtiydim gece rüyamda gördüm acaba satan yer var mı yoksa duty free akar mı ?
  • hort :)
    hala satilmiyor sanirim Turkiyede

bayiligini mi istesek napsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort.yil 2025 hala ariyoruz bulamadik.cok guzel bi icicek beyler bi bakiverin bakkala cakkall ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık xuxu
    yurtdısından getirdim son 1 adet
    1000 ml
    90 tl
    anadolu yakası elden teslim veya kargo olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.